Halo-rajongók, irány a Magyar Halo Közösség!

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Ajánljuk a figyelmetekbe a Magyar Halo Közösséget és annak új weboldalát: itt gyűlik majd össze mindenki, aki fanatikus megszállottja Master Chief univerzumának, és eSport-meccseket fogyaszt reggelire.

Örömmel támogatjuk a rajongói kezdeményezéseket, a Magyar Halo Közösség pedig nem kisebb feladatot vállalt magára, minthogy egy zászló alatt egyesítse a magyar Halo-rajongókat. A Facebook-oldaluk már elérhető egy ideje, a minap pedig a weboldaluk is elrajtolt - csinos lett, érdemes ránézni!

Ha szereted a Halót, mindenképpen ott a helyed, annál is inkább, mert a srácok folyamatosan szállítják a friss híreket a sorozatról és az eSport-szcéna történéseiről, továbbá arra is lehetőséget kapsz, hogy más játékosokkal ismerkedj, és képviseltesd magad a klánoddal. A szájt egyelőre bétás, fejlesztik még, de már jelenlegi állapotában is bőven megér egy könyvjelzőzést. Hajrá!

6.
6.
supair
Az Exiles Gaming már fellelheto a facebookon is a WonderStag keretein belul is van egy jo csapat,es a regi motorosokbol allo Obscure logo alatt kuzdo kölköket is megtalalni a honlapon.Ha már e sportot reggelizünk:-)
5.
5.
supair
Köszönjük kademnek,hogy összekalapálta pontosan nulla forintert,egyetem mellett!
És nektek is gamekapocs a tamogatast!
Jöjjön mindenki akinek kedve van.Nem lesz unalmas az élet ott:-)
3.
3.
godach
Én is rálesek, bár van épp elég dolog, amit megnézegetek nap mint nap. Hasonlóan a Forzához, ez is biztos jó kis közösség lesz.
2.
2.
kopic
Ezt kirakhattátok volna még:
https://www.youtube.com/watch?v=DZyWA9WE2Dc
1.
1.
McDuff
én már csekkoltam is egy 2 napja,jó kis oldal lesz ez,bár még egyenlőre kevés a tartalom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...