Frissítve: Ezek a márciusi Games with Gold-játékok

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Ugyan hivatalosan még nem erősítették meg a márciusi Games with Gold-játékok felhozatalát, de egy most kiszivárgott lista szerint többek között a Borderlands és a Lords of the Fallen is felkerülhet a virtuális polcunkra.

A szivárogtató egyébként ugyanaz, aki mostanában a redmondiakat beelőzve, rendre telibe találja a játékokat, így jó eséllyel most is megalapozottnak tekinthetjük a pletykát.

A kiszivárgott információk szerint a márciust a Sherlock Holmes: Crimes and Punishments című kalanddal kezdjük, amit a hónap végéig lehet majd tölteni. Március közepétől pedig elérhető lesz a Lords of the Fallen is, amit április közepéig lehet szabadon leszedni.

Az előző generációs Xboxon, vagyis Xbox 360-on se maradunk játékok nélkül, ott a Supreme Commander 2 és a Borderlands lesz terítéken.

Update! A spanyol xboxos csapat YouTube-csatornájára kikerült egy videó, ebben meg is erősítik a pletykákat. Elégedettek vagytok?

28.
28.
PaprikaJancsi
Jó felhozatal, de sajna nekem is kilőve a Lords of the Fallen, ami egy iszonyat jó game, és nem sajnálom érte így utólag a pénzt. Sherlock nem érint, mert nem tudok angolul, még ha magyar feliratos lenne kipróbálnám. Suprem Commander 2-t kipróbálom, bár nem sok jót hallottam róla. :D
A Borderlands hatalmas game, de elég volt az a két végigjátszás.
26.
26.
Krezy
#25: En a Driveclubal jartam igy,megvettem akcioba season passal egyutt 6ezerert,2 hettel kesobbi akcioban pedig 3600 ft ra araztak le ugyan azt a csomagot.:D
25.
25.
#24: Nekem PS-en ugyanez volt a Metal Gear Ground Zeroes-zal, na mondom pár font akciózva, megveszem hogy mégis kipróbáljam, erre következő hónapban ingyenes...kösz :)
23.
23.
TutiDurranás
Látom nem értetted amit mondtam, akkor hagyjuk is.
21.
21.
TutiDurranás
Azért gondoltam, hogy nem ez lesz, mert most jött ki a Lords of the Fallen digital Bundle, így azt gondoltam csak nem akkora csicskák, hogy berakják azt, de úgy látszik mégis. Engem nem érint, mert már rég végigvittem, de akkor is sunyi.
20.
20.
anarchoid
hudereg lattam az 1es borderlands -ot ;)
19.
19.
Yanez
#17: Nem talalt, pedig 100%!!! :)
17.
17.
TutiDurranás
100%, hogy nem ez lesz.
16.
16.
Raizen25
Ha ez igaz akkor a sony kapja be :S anno ps3 ra jobbnál jobb játékokat adtak ill.ve még most is egész jó az a vonal, ellenben a ps4 en pffff Nem értem,h nem veszik magukat észre
15.
15.
TutiDurranás
Jobban örülnék másnak, mert ezek már megvannak. A Shrelockon lenne magyar felirat érdekelne, de így akkor kihagyom, mert úgysem érteném, mivel volt egy hasonló játékom, ahol volt felirat, és még úgy is sokszor eltévedtem.
14.
14.
PaprikaJancsi
#12: Hanem mire? Oneon nincs más.
13.
13.
KeXxX
#2: Eddig a pontig a Sony minden téren odavert az Xbox-nak. Most, hogy gyengébb címeket kapunk.. már minden jót ellőttek. Példát pedig biztosan nem fognak venni, szóval eleve hülyeséget beszélsz.. LOL

A Sherlock az jó játék lett és a Lords of the Fallen-nek én is örülnék, legutóbb amikor 1000ft körül volt akkor pont nem volt pénzem megvenni. Ez lenne az egyetlen RPG amit végigvinnék. (Borderlands és a Darksiders 2 már megvolt.)
12.
12.
respectpele10
#11: Nem a handsome collectionra gondolt..
11.
11.
PaprikaJancsi
#7: A One-os verzióban nincs benne az első rész, nem hogy a DLC-k.
10.
10.
zozo76hun
#2: azert en nem estem hanyatt tole, mondjuk az elozo honaptol sem. igaz legalabb nem ilyen IDARB szarokat adnak. neha kesz krimi miket kapunk.
9.
9.
respectpele10
Remélem igaz :)
8.
8.
deda1993
#2: A Sherlock Holmes: Crimes and Punishments,Styx Masters of shadow, és több előző hónapi játék is, már volt Playstation Plus-son tavaly. Amúgy ps3-on az elmúlt hónapokban egész jó kínálat volt
7.
7.
negyven2
#1: Amúgy a ONE-os BC-s Borderlands-ben benne van az összes DLC is, ha viszont csak 360-ra töltöd le akkor csak az alapjáték.
5.
5.
delphijos
A Lords of the Fallen-ért irgykedem. Eddig kimaradt, nem rossz dolog ingyen megkapni....
4.
4.
kopic
Supreme Commander 2 elég kaki, pedig kedvelem az RTS műfajt.
3.
3.
Yanez
Ha ez igaz, akkor le a kalappal!
2.
2.
kamgecam
Ez elég brutál felhozatal.Példát vehetne a sony tõlük.
1.
1.
Csoki80
A Borderlands valahogy nekem kimaradt, lehet érdemes lenne, de 1500 ér már megkapom dvd lemezen is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...