Egyre biztosabb a The BioShock Collection

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 21.
  • Pletyka
Link másolása
Tavaly szeptemberben már hallottunk pletykákat a The BioShock Collectionről, most pedig a brazil korhatár-besorolásért felelős hivatal honlapján tűnt fel a gyűjtemény címe.

Tavaly szeptemberben hallottunk elsőként a The BioShock Collectionről, amit egy dél-afrikai webáruház szellőztetett meg. A PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkező csomagot akkor novemberre datálták, ám azóta eltelt öt hónap, és még mindig se híre, se hamva.

Egészen mostanáig. Ezúttal a brazil korhatár-besorolásért felelős hivatal honlapján tűnt fel a The BioShock Collection, amely a BioShockot, a BioShock 2-t és a BioShock Infinite-et tartalmazza.

Ha igaz a hír, ez lesz az első alkalom, hogy a sorozat tiszteletét teszi a jelenlegi generációs konzolokon, persze csak ha nem számítjuk, hogy a PlayStation Now-on keresztül mindhárom cím elérhető, és azt sem, hogy Xbox One-on is játszhatóak az Xbox 360-as verziók a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően.

A 2K Games egyelőre nem kommentálta a szóbeszédeket.

23.
23.
Ha ez tényleg jön, akkor nekem kötelező vétel :)
21.
21.
A Pulyka
#13: Megtetszett ez a Rapture edition, ami tartalmazza az 1. és a 2. részét, na meg nagyon szép a borítoja.

Egyébként vicces, hogy épp az elobb egy szlovák játékoldalon bongésztem, amikor megláttam kitéve ps4-re ezt a Bioshock collection-t 2016 oktober 9-es dátummal :D
18.
18.
kopic
#17: Lehet hogy nekem is pont a nyomasztó hangulata miatt nem jottek be az elozo részek.
15.
15.
kopic
Szerintem az Infinite lazán megeszi reggelire az első 2 reszt. 3x vittem vegig, a sztori dlcket is ketszer. A masik 2-t is probaltam vegignyomni, de par oranal tovabb egyikkel sem bírtam jatszani. Nekem Columbia világa sokkal jobban bejott, meg a tortenet mindent vitt. Viszont szerencsere azt lattam, ahogyan tesóm vegigjatsza az 1.reszt, tehat igy ertettem minden hasonlóságot Columbia-Rapture között.
14.
14.
prodigy1990
Az első rész se valami jó: 2 percenkénti hack-elés. Olyan unalmas és idegesítő olt egy idő után, hogy az nem kifejezés.
13.
13.
godach
#12: Az első része most 370 a második pedig 540 forint G2A-n. Mindenképp megéri.
12.
12.
A Pulyka
Még mindig nem vettem meg a Bioshock elso részét, pedig sok jot hallottam rola. Az Infinite-t végigtoltam, egyszer játszhatos volt számomra, és ahogy elottem írták, a végén már frusztrálo volt, nem is kicsit. A helyszín is valahogy repetítívvé vált egy ido után, hiába volt remek a dizájn. Arrol meg nem is szolva, hogy a tárgyakkal valo interaktivitás, az kb. a Suffering elso részével(2003) volt egy szinten, ahol még egy nyamvadt vázát sem tudtam szétloni. Szoval technikai szinten egy nagy nulla volt. A torténet viszont pazar volt, csak ez tartott még a képernyo elott.
Az elsovel mindenképp teszek egy probát, mert rapture érdekesebbnek tunik.
11.
11.
TutiDurranás
Én csak az Infinite részet próbáltam, de egyáltalán nem jött át, sőt frusztráló is volt egy kicsit.
10.
10.
Seggeszkexkluzív
#9: Egy sorstárs akinek jobban tetszett a 2 rész mint az első, hát igen szerintemis jobban sikerült a 2 mint az igaz csak tökéletesítették az első részt de pont ezért lett jobb, a 3 rész meg behozta a társat meg az új helyszínt közlekedést, megújult teljesen.
9.
9.
godach
Én is véleményt nyilvánítanék. Sokáig utáltam a sorozatot. Azt hiszem, már bőven megjelent az Infinite is, mire újra adtam egy esélyt az első résznek. Viszont, én nem tudnék dönteni, mert nekem kicsit olyan érzésem van, mintha az Infinite-t (amivel még nem végeztem, tehát a csattanó nekem még kimaradt) inkább egy spin off lenne. Nagyon jó játék, és magam sem tudom miért, de én PC-n egy órát bírtam, viszont amikor a GOLD-hoz adták ajándékba, napokig ültem előtte. Nagyszerű játék, remek varázslatos világgal. Az első részt, csak úgy végigjártam, viszont a második rész, minden percét élveztem. Szerintem, az a legjobb rész. Említette Heldengeist, hogy rókabőr szaga van. Nekem, kb annyira bejött, mint a Half Life-hoz az Opposing Force, bár az csak egy kiegészítő lemez. Teljesen más a Big Daddy-vel menni, más fegyverek, más képességek és a történet is nagyon tetszett. Ha sorba kellene raknom, akkor BS2->BSInf->BS1.
Nekem, a Bioshock 2 n.o.1 marad, az tuti. Kár lenne kihagynod.
8.
8.
Dresa
Az első rész számomra a nagybetűs kedvenc JÁTÉKOM!!! Viszont a cikkben szerintem tévesen írod Zoen, mert XO n még nem megy a 360-as bioshock :(
6.
6.
Yanez
Köszönöm a válaszokat! Akkor most az elsô kettô, ha jól értelmezem, nemigen szokott átmenni agyatlan tömeghentbe, mint az Infinite?
5.
5.
Heldengeist
#1: Szerintem játékmenetében az első rész pont jobban sikerült az Infinitenél, a második viszont elég rókabőrnek tűnt, szóval teljesen kihagytam. Azóta sem érdekel vagy érzem hiányát. Úgy szoktam mondani, hogy a Bioshock jobb játék, az Infinite jobb történet.

Mindenesetre nekem megvan az első rész két példányban (Steam+Xbox 360) és az Infinite, így részemről ez ki fog maradni.
4.
4.
Caleon
#1: Az első rész fantasztikus élmény, viszont javasolnék valamit: ne azzal kezdd, hanem ezzel a könyvvel:

http://www.libri.hu/konyv/john_shirley.bioshock-rapture-a-viz-alatti-varos.html

Ez ugyanis a BioShock előzményét írja meg, így aztán sokkal élvezetesebb lesz maga a játék is.

A második rész nekem kimaradt, abban egy Big Daddy-val kell nyomulni, de ha megjelenik a kollekció PS4-re, akkor biztos, hogy bepótolom majd.

Az Infinite úgy az igazi, ha ismered a BioShock-ot, mert rengeteg utalást tesz rá. Én is pluszban kaptam meg, teljesen letaglózott a végére az élmény. Ez a sorozat megérdemli a felfrissítést.
3.
3.
aordog
Sokkal jobbak. És nem olyan daràlós...persze az atmoszvèra mind3-nál káprázatos! Bár ez nem teljesen horror...de nekem este jött át a Bio-nak a hangulata. Nálam tuti vétel lenne!
2.
2.
Gaboo77
Xbox One-on játszható-a visszafele kompatibilitással???? Hol?!
1.
1.
Yanez
Az elsô részt anno kipróbáltam, de nem jött be. Ezután a második automatikusan kimaradt. Az Infinite meg jött Psplus ajándékként, hát kipróbáltam. Marhára bejött, ezért kipörgettem. Az egyetlen gondom vele az volt, hogy kb a közepétôl szép lassan átment hentbe. A végefelé pedig végképp csak errôl szólt. Viszont a sztori miatt nem adtam fel!

Na már most, ha jön ez a collection, tán ismét esélyt adnék az elsô résznek, és kipróbálnám a másodikat. A kérdésem csupán annyi, van-e olyan jó az elsô két Bioshock, mint az Infinite? Ja és azok is kb ilyen hentelôs játékok?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...