Euro 2016 - mégis valódi játékosokat kapunk

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 24.
  • Hír
Link másolása
A Pro Evolution Soccer 2016 magyar forgalmazója szerint a hét elején megjelent hírekkel ellentétben a valódi magyar válogatottal ugorhatunk majd neki a virtuális EB-nek, a licenchiány csak a mezeken érezteti a hatását.

A Konami a hét elején jelentette be, hogy a Pro Evolution Soccer 2016 és az ingyenes DLC-jeként megjelenő EB-mód együtt, önálló formában is megvásárolható lesz, és ekkor derült ki az is, hogy az Európa-bajnokságon szereplő huszonnégy válogatott közül mindössze tizenötöt tudott teljes egészében licencelni a kiadó.

Ezt mi (és a teljes játéksajtó) úgy értelmeztük, hogy a többi válogatott és így a magyar csapat mondhatni a szokásos módon, kitalált nevekkel és az eredetiekre többé-kevésbé hasonlító játékosokkal kerül majd be a programba. Mint kiderült, szerencsére nem ez a helyzet.

A játék magyar forgalmazója, a PlayOn kiadott egy közleményt, amiben kijavította ezt a téves értelmezést: eszerint a maradék kilenc csapat is az eredeti játékosokról mintázott arcokkal, képességekkel és valódi nevekkel fog szerepelni a játékban. Különbségek a mezeknél fordulhatnak elő: ezek színvilágban stimmelni fognak, azonban az emblémák és a támogatói jelzések különbözhetnek rajtuk.

Az EB-kiegészítő március 24-én érkezik.

5.
5.
PaprikaJancsi
Ez jó hír!
4.
4.
vanpear
Érdekes is lett volna számomra, hogy az alap PES2016-ban benne vannak a nevek, akkor miért lenne kamu nevekkel a DLC.
3.
3.
Norbiii
Ezaaaaaaaaazzzz! Nagyon várom majd, ps3-ra tuti vétel lesz! Végre egy EB ahol ott vagyunk, és végre egy olyan EB játék, ahol nem a selejtezőkből kell elérni valamit, hanem ott vagyunk a csoportkörben! Juj de várom! :)
2.
2.
Codehook1337
Ez így is édeskevés... szerintem.
1.
1.
Na azért :) BÖDEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...