Mortal Kombat X - márciusban ingyenes DLC jön

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 25.
  • Letöltés
Link másolása
Ha középkori témájú cuccokba öltöztetnéd kedvenc harcosaidat a Mortal Kombat X-ben, akkor bizonyára örülni fogsz a márciusban élesedő DLC-nek, amit minden játékos ingyen tölthet majd le.

A NetherRealm tegnap jelentette be a Mortal Kombat X legújabb skincsomagját a Twitteren. Kotal Kahnt, Kung Jint és Ferra & Torrt új középkori témájú kosztümökbe öltöztethetjük benne. A DLC teljesen ingyenes lesz az alapjáték birtokosai számára, még szezonbérlet sem kell hozzá.

A Medieval Pack várhatóan március 1-jén élesedik Xbox One-on és PlayStation 4-en, a számítógépes verziót még nem erősítették meg a fejlesztők. Bár nem lennénk meglepve, ha a PC-sek ezúttal is hoppon maradnának, lévén ők a Kombat Pack 2 és az XL Edition finomságaiból is kimaradtak.

36.
36.
dcba
#34: Lehet maxon jatszani, ha nem banod, h nincs meg a 60 fps. Ha happy vagy a 40-45 fps-vel, akkor teljesen jol lehet tolni barmit maxon 1080ban.
35.
35.
dcba
#34: Hagyjuk az Apple shitbookokat. Azoknal tularazottabb szarokat en meg nem lattam. Komolyan az tenyleg csak arra jo, h vki tudjon vele a starbucksban kemenykedni. Bar en inkabb kinevetni szoktam oket, h villogtatjak az almat a gepen.
34.
34.
br1Koo
#29: Persze, hogy nem tud olyan erős lenni, de még így is simán lehet rajta játszani maxon az új játékokkal. Meg nekem főképp azért is kellett, mert nem mindig otthon melózok, és függője vagyok pár netes játéknak, amikhez meg bőven tökéletes.
Bár ez pont saját magam szembepisálása, de egyszer beülök a Starbucksba az almás sznob gyerekek közé és szépen elrakatom a holy macjeiket a fosos Asusommal.
29.
29.
dcba
#25: A felmillios laptop hidd el nem olyan nagy szam, mint ahogy hangzik. Nekem egy kozel 1 millios laptopom van es a legtobb jatek kozepes grafikan ha eleri a 60 fpst. Mindig is almom volt egy ultra brutal laptop es mivel azelott mindig is desktopom volt, nem tudtam, h ekkora gat van a laptop es a desktop hardware-e kozott. Azota csunyan megbantam, de mar csak akkora veszteseggel tudnam eladni a laptopot, h inkabb hagyom a francba es majd vmikor veszek egy desktopot is es akkor megmarad a lapos utazasra ilyenekre.
28.
28.
Dreadlox
Warner hát ismét megcsináltad....És még csodálkoznak h PC-n nincs eladásuk....Batman és az MK után sztem a Dying Light jön....Bár a techland nagyon kapaszkodik a PC-s táborba.
27.
27.
odin wraith
#4: Sziasztok! Erről a billentyű+egér kombóról tudnál adni több infót? Tényleg ilyen drága? Köszi.
26.
26.
br1Koo
#25: Rohadtul nem felvágásként említettem meg, ha odafigyeltél volna hogy fogalmazok akkor felfogtad volna, hogy nem aprópénz, csak épp olyan helyzetben voltam, hogy megtehettem. Viszont a te szavaidból valami iszonyat büdös irigység szagot érzek (annak ellenére, hogy nem akartam ezt kiváltani).
25.
25.
kamgecam
#24: Ha tényleg a játékok érdekelnek akkor fél millós laptop ide vagy oda a legjobb combo ha van egy konzolod is.Mit neked egy konzol ára?Aprópénz, nem?
Bár lehet hogy a Te fél milkás laptopod a konzol-exkluzív címeket is futattja.:)
16.
16.
br1Koo
#1: Nem is értem hogy képzelik, hogy nem adják ki pc-r a KP2-t. Esküszöm ez valami undorító dolog, hogy az elsőben ott van Jason, Predator a 2-vel meg jönnének a klasszikus ellenfél párjuk és... NEM ADJÁK KI! Így lehet nagyon sok embert elvágni a játékaiktól.
10.
10.
Billentyűzettel könnyebb, az hasonlít legjobban az arcade stick-re mert PS4-en meg azzal basznak agyon :DDD
6.
6.
DarkLord
#5: Nekem más játékkal már nincs problémám, lehet ezt is betanulom, majd idővel :D
Egyébként miért érzed úgy, hogy ellehetetlenítették a bill-es játékosok életét? Én simán Expert-en végigverem az egész Ladder-t , bármilyen kombót megcsinálok bill-en, míg kontrollerrel kb. Medium-on már szenvedek a 3. ellenféltől..ezt csak az összehasonlításnak írom, hogy nálam ekkora a szakadék a két irányítás között.
5.
5.
B-Shaggy
#1: a PC-s verzió sajnos már a 9-ben is egy elátkozott, undorító port volt, és az X se sokkal jobb szerintem, arról nem is beszélve, hogy gusztustalan gépigénye van, semmi optimalizáció, a CPU-t keresztbe lenyeli :(

#4: Sajnos én sem tudok gamepaddal játszani( de én úgy szó szerint semmit :'( ), de sajnos be kellett látnom, hogy az X-ben ellehetetlenítették PC-n a billentyűs játékosok életét.

Ezt a DLC-t amúgy igazán kiterjeszthették volna az összes karakterre, vagy legalábbis nem 3 új karakterre, mert szerintem az ilyen alternatív kosztümöknek szerintem az lenne a lényege, hogy ikonikus karakterek néznek ki máshogy, és ez teszi érdekessé, nem pedig 3, korábban no-name karaktert kellet volna átskinelni.
4.
4.
DarkLord
Így nekem is ps4-re kell megvennem a mindent tartalmazó csomagot....nem tudok játszani kontrollerrel verekedős játékot :D ps4-hez meg nem veszek milliókért bill+egér kombót. Szopjanak le :) Igazi trehányság ez a cég részéről, igaz Tri-Borg az ami hiányzik nekem semmi más, most az, hogy nincs ez a semmilyen öltözék csomag nem oszt nem szoroz.
1.
1.
dcba
Mivel kijelentettek, h a PC verzio tobbe nem tamogatott, ez azt jelenti, h sem tartalmi frissites, sem javitas tobbe nem fog erkezni hozza tobbe. Sajnos akkora MK fan vagyok, h en behodoltam es elorendeltem az XL-t PS4-re, de attol meg rohadjanak meg, mert szamomra a PC verzio sokkal jobb volt mint a PS-es, mivel sztem a grafika egy picit elesebb es szamomra a PC community sokkal felnottebb volt, mint a konzolos, ahol nagyon sok a casual jatekos, mig PC-n rendszeresen akadtam bele olyanba akit szinte megerinteni is alig tudtam.

Sajnalom a PC kiadast, remelem, ha lefutott konzolon azert hatha mint egy utolagos bevetel remenyeben kidobjak a KP2-t PC-re is, bar szinte semmi eselyt nem latok ra. Csak annyit tudok erre mondani, h nojjon ki a hajuk!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...