E3 2016: A Take-Two nagy dolgokat ígér

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 25.
  • Teaser
Link másolása
Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója az MCV legújabb számában adott interjúban elárulta, biztosan kint lesznek az idei E3-on, és komoly dolgokkal készülnek. Új Red Dead Redemptionre vagy GTA-ra számítsunk?

Ugyan még nagyon távolinak tűnik az idei Los Angeles-i expó, de a Take-Two CEO-ja, Strauss Zelnick máris gondoskodott róla, hogy epekedve várjuk az idei E3-at. Zelnick ugyanis az MCV-nek adott interjújában elmondta, idén is kint lesznek az eseményen, ráadásul nagyon nagy dolgokkal készülnek.

Ez annak tükrében, hogy jelenleg csak három olyan játékuk van, amiről hivatalosan is tudjuk, hogy készül (a Civilization Revolution 2 Plus, a Battleborn és a Mafia 3) talán merész kijelentésnek tűnhet. Viszont egyes hírek szerint már készül az új Borderlands, úton van a The BioShock Collection, és nem kizárt, hogy végre a Red Dead Redemption is megkapja a maga folytatását, ahogy talán a Grand Theft Auto-sorozat is tovább fog bővülni.

Egyszóval idén is izgalmasnak ígérkezik az E3, ami június 14-én rajtol majd el, többek között EA-, Ubisoft-, Sony-, Microsoft-, Bethesda- és Nintendo-konferenciákkal.

43.
43.
dzsiádzsó
Én epik GTA fan vagyok, de legutóbbi rész óta, inkább azt mondom RDR legyen, de az nagyon, meg egy Bully2, sajnos Manhunt és az Agent valószínűbb, mert hát ez tipikusan nagy dolog lesz mindenki figyeljen ránk marketing kampány, belógatják a GTA cukorkát és világ világtalan nézheti az Agentet, amire amúgy a kutya se lenne kíváncsi, R* meg kifejzetten ez a szarkupac PR-s csapat, sose szerettem a stratégiájukat, a GTA V-nél meg egyenesen szánalmas volt..
42.
42.
McDuff
Csak nehogy a E3 előtt 1 héttel kiszivárogjon...bár sajnos sztem így lesz.
41.
41.
Rezsidémon
Vannak ezek a gyopár arcok, akik minden hírnél leírják ugyanazt a pár sirámot, marha szórakoztató és informatív, köszönjük
40.
40.
KopyAti
Red Dead Redemption 2-nek nagyon tudnám verni a seggemet a földhö'! :-D
39.
39.
KopyAti
#26: Mert a második résszel tönkre vágták!
38.
38.
Hunszi
Remélem egy RDR 2 bejelentés lesz és ameddig arra várunk egy RDR Remastered is, mivel nekem sajnos az kimaradt konzol hiányában :(
36.
36.
kopic
#34: Szerintem az Online rohadt nagy fun, bar igaz, hogy mar nem jatszok vele, de Free roamban imádtam gyilkolni a tobbi játékost.:D TDM meg ezek nem jottek be, csak az autós versenyek, azon belul is a Super kategóriás.
34.
34.
Caleon
#32: Online engem sem fogott meg, valahogy túl nehézkes, ráadásul sok játékos ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy megöljön free sandbox kóricálás közben, az meg így nem buli nekem.
33.
33.
Caleon
Több, mint 30 éve játszom (ha a kvarcjáték is számít, akkor 35), úgyhogy eddig én nyertem. Amúgy azt gondolom, a PS4 bármilyen jövőbeni RockStar játékra alkalmas. Ugye a PS3-ról se gondoltuk volna, hogy úgy fog rajta futni a GTA V, ahogy végül megjelent.
32.
32.
Thor Vath
#30: Én csak arra céloztam, hogy szerintem egy GTA VI kiadása helyett nem fognak inkább évekig az V-höz DLC-ket nyomni.
Igazából GTA V DLC-ügyben egyáltalán nem vagyok képben, végigtoltam az alapot még anno megjelenéskor 360-on, váltottam ONE-ra, de még egyszer már nem vettem meg a játékot. Az online része sosem fogott meg, sőt, inkább szétidegelt :)
2014 eleje óta várom a GTA VI-ot, úgyhogy belehúzhatnának már egy kicsit :)
31.
31.
Thor Vath
#29: Valóban kissé Tudományos Munkatárs, az "immerzív" szót effektíve (sőt, mondhatnók; volume), ki kellett googliznom.
Kb 20 éve játszom én is usque (én is tudok ilyeneket), és annyi eddig mindenesetre leszűrődött, hogy egy olyan volumenű sorozatot, mint a GTA nem fognak évekig parlagon hagyni, csak mert egy lehetséges jelentős fejlődés alá nem elérhető a megfelelő vas.
30.
30.
Caleon
#28: Úgy hallottam, hogy a GTA V-höz azért nem készültek DLC-k, mert az online részre gyúrnak a RockStar-nál. Én egyébként egy Bully 2 bejelentésnek örülnék.
26.
26.
Heldengeist
Én egy új Manhuntra lennék kíváncsi, Red Dead sem lenne rossz, de a Manhunt régebb óta hever parlagon.
22.
22.
valti61
18.
18.
kopic
GTA 5 sztori dlc- t kotsogok !
9.
9.
PS4jacksony
Midnight Club: Los Angeles 2 nek örülnék a Gta V motorjával

De a Read Dead is jöhet ezerrel :)
8.
8.
Instict99
The darkness 3 nak örulnék..please make it happen :D
7.
7.
nero20
Szerintem elob a red deteption utana a gta fog nap vilagot latni.
2.
2.
anarchoid
en egy ujabb motoros borderlandot csipaznek (a jelenlegi nagyon leragott csont) de GTA-nak is idejelenne mar alig emlexem a sztorira igy 3 ev tavlatabol ;)
1.
1.
strike19
Én egy Bully 2-nek örülnék.Szerintem újra kéne remakelni.
Mindig is szerettem egyházi iskolás lányokat zaklatni a játékba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...