E3 2016: A Take-Two nagy dolgokat ígér

Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója az MCV legújabb számában adott interjúban elárulta, biztosan kint lesznek az idei E3-on, és komoly dolgokkal készülnek. Új Red Dead Redemptionre vagy GTA-ra számítsunk?

Ugyan még nagyon távolinak tűnik az idei Los Angeles-i expó, de a Take-Two CEO-ja, Strauss Zelnick máris gondoskodott róla, hogy epekedve várjuk az idei E3-at. Zelnick ugyanis az MCV-nek adott interjújában elmondta, idén is kint lesznek az eseményen, ráadásul nagyon nagy dolgokkal készülnek.

Ez annak tükrében, hogy jelenleg csak három olyan játékuk van, amiről hivatalosan is tudjuk, hogy készül (a Civilization Revolution 2 Plus, a Battleborn és a Mafia 3) talán merész kijelentésnek tűnhet. Viszont egyes hírek szerint már készül az új Borderlands, úton van a The BioShock Collection, és nem kizárt, hogy végre a Red Dead Redemption is megkapja a maga folytatását, ahogy talán a Grand Theft Auto-sorozat is tovább fog bővülni.

Egyszóval idén is izgalmasnak ígérkezik az E3, ami június 14-én rajtol majd el, többek között EA-, Ubisoft-, Sony-, Microsoft-, Bethesda- és Nintendo-konferenciákkal.

44 komment - szólj hozzá!