E3 2016: A Take-Two nagy dolgokat ígér

Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója az MCV legújabb számában adott interjúban elárulta, biztosan kint lesznek az idei E3-on, és komoly dolgokkal készülnek. Új Red Dead Redemptionre vagy GTA-ra számítsunk?
  • Írta: Shifty

Kommentek

#44
#37: Az idegelt benne, hogy megcsináltam a karakterem, kirakott egy utcára és azt mondta: és most menj, ott lesz a lakásod, itt tudsz venni fegyvert, itt meg ruhát, ilyesmik, sok szerencsét! Megszülettem, körülnéztem, feltűrtem az ingujjam, na, nézzük, hova is kell menni. Erre a levegőből elémpottyant egy tank, benne egy hülyegyerek és porrálőtt. Sebaj, mégegyszer. Na, akkor tehát... Bumm. Ja, a tank. Mégegyszer. Futás! Bumm. Mégegyszer. Futás! Ez az! Élek! Élek! Elütöttek. Mégegyszer. Futás! Be a házba! Rotty. Mégegyszer. Fu... Bumm. Megint a tank. Mégegyszer, rohadjatok meg. Ratatatata. Mégegyszer. Rotty. Mégegyszer. Bumm. Oké, elég. Kionlineoztam magam, de jó volt.
#43
Én epik GTA fan vagyok, de legutóbbi rész óta, inkább azt mondom RDR legyen, de az nagyon, meg egy Bully2, sajnos Manhunt és az Agent valószínűbb, mert hát ez tipikusan nagy dolog lesz mindenki figyeljen ránk marketing kampány, belógatják a GTA cukorkát és világ világtalan nézheti az Agentet, amire amúgy a kutya se lenne kíváncsi, R* meg kifejzetten ez a szarkupac PR-s csapat, sose szerettem a stratégiájukat, a GTA V-nél meg egyenesen szánalmas volt..
#42
Csak nehogy a E3 előtt 1 héttel kiszivárogjon...bár sajnos sztem így lesz.
#41
Vannak ezek a gyopár arcok, akik minden hírnél leírják ugyanazt a pár sirámot, marha szórakoztató és informatív, köszönjük
#40
Red Dead Redemption 2-nek nagyon tudnám verni a seggemet a földhö'! :-D
#39
#26: Mert a második résszel tönkre vágták!
#38
Remélem egy RDR 2 bejelentés lesz és ameddig arra várunk egy RDR Remastered is, mivel nekem sajnos az kimaradt konzol hiányában :(
#36
#34: Szerintem az Online rohadt nagy fun, bar igaz, hogy mar nem jatszok vele, de Free roamban imádtam gyilkolni a tobbi játékost.:D TDM meg ezek nem jottek be, csak az autós versenyek, azon belul is a Super kategóriás.
#35
#25: Persze, hogy van rálátásod :)
Sőt, általában igazad is van. Nem-nem. Nem is általában. Mindig.
Ez látszik itt is, ott is, az FB-n is.
Nincs olyan, hogy érzelmektől túltengve, elfoglalatlanul döntesz.
Nem minősítesz mást, amiért nem úgy játszik, gondolkodik, vélekedik ahogyan te.
Mindenkivel megértő, tisztességes és persze korrekt vagy.
Így kell ezt csinálni, nem úgy mint az a pár ember, aki 10 éve játszik és mindenkinek meg akarja mondani, mi a tuti. Mert más eshetőség nem is létezik, csak ahogy ezek a kis ***-ok gondolják :)
Még jó, hogy nálad és a társaidnál ez nem így működik ;)
#34
#32: Online engem sem fogott meg, valahogy túl nehézkes, ráadásul sok játékos ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy megöljön free sandbox kóricálás közben, az meg így nem buli nekem.
#33
Több, mint 30 éve játszom (ha a kvarcjáték is számít, akkor 35), úgyhogy eddig én nyertem. Amúgy azt gondolom, a PS4 bármilyen jövőbeni RockStar játékra alkalmas. Ugye a PS3-ról se gondoltuk volna, hogy úgy fog rajta futni a GTA V, ahogy végül megjelent.
#32
#30: Én csak arra céloztam, hogy szerintem egy GTA VI kiadása helyett nem fognak inkább évekig az V-höz DLC-ket nyomni.
Igazából GTA V DLC-ügyben egyáltalán nem vagyok képben, végigtoltam az alapot még anno megjelenéskor 360-on, váltottam ONE-ra, de még egyszer már nem vettem meg a játékot. Az online része sosem fogott meg, sőt, inkább szétidegelt :)
2014 eleje óta várom a GTA VI-ot, úgyhogy belehúzhatnának már egy kicsit :)
#31
#29: Valóban kissé Tudományos Munkatárs, az "immerzív" szót effektíve (sőt, mondhatnók; volume), ki kellett googliznom.
Kb 20 éve játszom én is usque (én is tudok ilyeneket), és annyi eddig mindenesetre leszűrődött, hogy egy olyan volumenű sorozatot, mint a GTA nem fognak évekig parlagon hagyni, csak mert egy lehetséges jelentős fejlődés alá nem elérhető a megfelelő vas.
#30
#28: Úgy hallottam, hogy a GTA V-höz azért nem készültek DLC-k, mert az online részre gyúrnak a RockStar-nál. Én egyébként egy Bully 2 bejelentésnek örülnék.
#29
#25: Gratulálok a 12 évedhez, de én meg már 20 éve játszok, szóval...

Nem szeretem a nagyképű embereket, akik mindig mindent jobban tudnak bárkinél. Márpedig az itteni munkásságod nyomon követvén ez a tulajdonságod még mindig igen erősen tetten érhető.
#28
#6: Lehet, hogy nem elég erősek a jelenlegi konzolok egy forradalmi javulásra, de e szerint a logika szerint akkor még 4-5 évig nem is jelenne meg új GTA, csak az V-höz DLC-k... Ha még hozzáadjuk, hogy ez az ötödik felvonás már közel három éves, az összesen 7-8 évet jelentene a két rész között eldéelcézgetve. Ez egy kicsit necces lenne azért. Szerintem lassan ideje lenne már annak a GTA VI-nak.
#27
#6: A GTA5 alatt futó motor momentán nem az új konzolokra lett fejlesztve, tehát igen is megvan a lehetőség a fejlődésre. Ráadásul lassan a befektetőket is nyugtatni kell egy belengetett új résszel, mert a játékkal mostanra kilőttek minden nagyobb platformot. Az Android meg (Vulkan ide vagy oda) évekre van attól, hogy alapot tudjon adni a játéknak.
#26
Én egy új Manhuntra lennék kíváncsi, Red Dead sem lenne rossz, de a Manhunt régebb óta hever parlagon.