A Nintendo NX nyitójátéka lehet az új Zelda

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 27.
  • Pletyka
Link másolása
Egy iparági informátor szerint a legújabb The Legend of Zelda az év végén érkezik, ráadásul nem csak Wii U-ra, hanem a cég legújabb konzoljára, a Nintendo NX-re is. A kiotóiak nagyon megnyomják a karácsonyi szezont.

Egy NeoGAF-felhasználó belső forrásokra hivatkozva írja, hogy a japán cég titokzatos konzolja, a Nintendo NX már az év végén napvilágot lát, ráadásul az új The Legend of Zelda is akkor jelenik meg - a Wii U mellett NX-re is. Lehet, hogy nem pont ugyanazon a napon, de ez most részletkérdés. 

Trevelyan9999 másik fórumbejegyzése szerint a Nintendo szándékosan tartja titokban az NX nyitócímeit, mivel a marketingre szánt erőforrásait inkább a konzolra tartogatja.

Az úriember szerint a cég ősszel csökkenti a 3DS árát is, mivel az aktuális pénzügyi évben a kitűzött tervekhez képest egymillió darabbal kevesebb handheldet szállítottak le a boltoknak.

A Kotaku szerint a szivárgás hasonló ahhoz, ami az Xbox One kapcsán történt 2014-ben. Néhány infó igaznak bizonyult, néhány nem. Érdekesség, hogy Trevelyan9999 azóta eltávolította videóit a YouTube-csatornáról és a honlapja is üresen kong. Lehet, hogy a Nintendo ügyvédei nyomást gyakoroltak rá?

8.
8.
Es mielott valaki megint ilyen gyulokodessel basztatna.
Ezek tenyek a masik resze meg talalgatas.
7.
7.
#6: ...konzol amit mutattak volna...
6.
6.
Az vicces az nx korul es panaszkodnak a fejlesztok is, hogy egy kurva devkitet nem hogy nem kaptak, de meg nem is lattak.
Nincs specifikacio, nincs konzol amut mutattaj volna.
Pedig ebben az evben kijon a konzol.
Igy eleg nehez lesz ra fejleszteni ha meg nincs jatek bukta az egesz.
De vagy ennyire hulyek a nintendonal es nem tanultak a wiiu-bol semmit, vagy kamu az uj konzol.
Vagy valami olcso mobiljatek portokra keszulo kis "tv okosito" szeru kutyu lesz amire 2 honap osszehajitani valamit.
Mindenesetre gyanus.
5.
5.
aordog
Van egy tucat olyan WiiU game, amit még nem nyomtam....viszont érdekes módon az ára tartja magát....Nekem a U ezért még több évig marad. Decemberben pedig meglepem magam egy PS4-el...érdekes módon arra már van egy pár emberibb árfekvésû game...ìgy mivel nem vagyok a saját pénztárcám ellensège, majd mindig azt a gépet kajáltatom meg, amire éppen egy olyan sale game van, ami kell nekem ;)
2.
2.
Norbiii
#1: Én is várom már, hogy mi és hogy lesz, de csak az egyik szemem nevet, a másik viszont sír, ugyanis én nagyon szeretem a Wii U-t, olyan játékok készültek rá, amiket imádok, olyan játékok, amik a gyermekkorom játékaira (is) emlékeztetnek, és olyanok, amiket mindig is szerettem! + Nagyon mókás dolgokat lehet csinálni a gamepaddal, egy Mario party 10 Bowser módban nagyon nagy élmény...!
Az exkluzív játékokból nem volt hiány, ha talán más stílusú játékok is nagyobb számmal jöttek volna, akkor talán sikeresebb lehetett volna, de nekem így is egy szép élmény (volt)..
1.
1.
Vigohouse
Kiváncsi leszek,hogy a Nintendo mivel rukkol elő,mert mindig is kedveltem a konzoljaikat. Bármennyire is jó volt a Wii U,sajnos a játék hiánya miatt meg kellett válnom tőle. Szóval Hajrá Nintendo és lepj meg minket!!! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...