Link bevetésre kész, launch traileren a régi-új Zelda

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 28.
  • Videó
Link másolása
Addig sem fognak unatkozik a The Legend of Zelda-rajongók, amíg kiderül, hogy az új rész milyen platformokra és mikor jelenik majd meg. A Twilight Princess felújított változata már a nyakunkon van, meg is érkezett hozzá a launch trailer.

Az új videó nemcsak kedvcsinálóként állja meg a helyét, de azt is kiválóan összefoglalja, hogy mi mindent csinálhatunk majd a GameCube-ról és Wii-ről Wii U-ra költöztetett játékban. Ebben a témában már csak az előző trailer volt erősebb, ott öt percen keresztül részletezték a feature-listát.

A The Legend of Zelda: Twilight Princess HD március 4-én jelenik meg.

14.
14.
myrte
#12: Gamecube - Wii generációváltáskor jelent meg. Egyszerre fejlesztették mind a két platformra, emiatt késett is a fejlesztés. Most meg évfordulóját ünnepeljük. Nem egy másfél éves, hanem 10 éves játékról beszélünk.

#11: Alig győztem elolvasni a reggeli müzlim közben.
A minőségi játékok tartják az árukat. Egy jó játéktól nem szabadul meg csak úgy az ember. Még itthon is, pedig sokaknak el kell adniuk előző játékaikat, hogy újat vegyenek.
13.
13.
daenath
Remek!!! A Nintendo is csak ujrakiad!!! Mar lassan megszamolni se tudom hanyadszora dobjak be a lecsoba a Zelda-t! Nekem megvan GC-n, de osszinten, full beallva se venek egy WII-U-t csak hogy lenyomjam szebb grafikaval azokat a jatekokat amik mar eleve megvannak a gyujtemenyembe!!!
# Norbiii: En PS fan vagyok, megse vettem PS4-et, minek? Ugyanazok a jatekok amik PS3-on is voltak, kicsit kipuderolva!!!
12.
12.
mark910624
Legalább mostmár ez a játék elérhető Gamecube-on, Wii-n és Wii U-n is a teljesség kedvéért :D Remélem tönkremegy a Nintendo, nagyon megérdemelnék ezzel az üzletpolitikával ...
11.
11.
north
Na tessék emlegetni kell és már itt is van xD Maradjunk annyiban, hogy az N.-nak vannak érdekes húzásai vagyis inkább termékei, de hidd el valószínűleg nem te vagy az a célközönség akit megcéloz. Az évek alatt akár mennyi franchise játékot adott ki a Nintendo az általában magas pontszámot ért el igazából amit a legtöbb ember nem lát át az, az, hogy a Nintendo nem arra megy ki, hogy a világon mindenhol imádják bár ez lenne az ideális hanem egy bombabiztos receptet használnak amivel mindig lenyűgözik a népet. Mert lehet, hogy ha más karaktereket is bevonnak pl kitalálnak egy új karaktert és egy új világot de minden más marad akkor azt a célközönség nem úgy fogadja mert nem tetszik neki valami abban a környezetben, karakterben. Viszont ha kiadnak egy Mario, Starfox TLOZ Kirby Joshi.....etc Játékot akkor még az is tudja hova tenni aki sosem volt ennek a rajongója. Viszont a Nintendo sosem arra ment, hogy valami olyan újítást vigyen be ami teljesen kicsavarja az adott karakter világát hanem fog egy jól ismert karaktert amit aki szereti az szereti aki nem az nem és felépítik köré a szokásos további karaktereket és megfűszerezik valami újal. Aki laikus szemmel nézi mit lát: "Hát már megint egy Mario/Yoshi/...stb játék ezek nem tudnak semmit újat kitalálni?" Pedig azért vannak ezekhez a karakterekhez kötve mert akik tudják, hogy milyen játékok ezek azok tudják, hogy biztos megint valami jó lesz mert legutóbb is jó buli volt meg nem is beszélve róla, hogy jó a környezet, zene, Hangulat...etc.
Na akkor röviden ennyit az Nről :D és vissza is kanyarodnék az "or1=1" kommentjére és egy kicsit kielemezném, hogy honnan is fakadhat ez az utálat illetve nem tetszés a Nintendoval kapcsolatban
Először is a profilja semmit mondó nem ölt bele sok időt tehát vagy az eredeti profilját bannolták vagy ezt csak azért hozta létre hogy ami tetszik neki oda maximum egy kis pozitivitást mutasson vagy épp semlegeset, de ha valamit utál azt szörnyen ki tudja fejteni //Elvonatkoztatva a Nintendotól
Nem nyálaztam végig az életútját de gyanítom, hogy otthon van a fegyverkezésben tehát odavan az FPS játékokért és rossz tapasztalata van a Nintendoval mert szerinte drága még a használt játék is ezen felül nem érti, hogyan lehet hogy egy olyan játék mint a Wii Sports grafikáját és játékmenetét tekintve ilyen drága. Hát fentebb leírtam hogy ennek mi az oka továbbá hozzátenném, hogy anno és most is a PS és XBOX játékok ára is eléggé értelmetlenül drágák voltak és vannak is de ugyan ez van PC-n is. Nem kell ezen annyira megbotránkozni ha nem tetszik nem veszed és letöltesz otthon valami általad jobbnak ítélt játékot és a világ megy tovább.
És a végére ami ki nem maradhat: "WALL OF TEXT"
8.
8.
Norbiii
#2: A Nintendo-t ahogyan tapasztaltam általában olyanok szólják le, akik alapból nem is kedvelik és szeretik ezt a világot, vagy eleve NINCS is Nintendo játékkonzoljuk, és ebből a körből is sok Ps és Box fan! Bár itt valóban kevesebben vagyunk, de Nintendo fant nem igen látni Ps és Box hírek alatt offolni, de Nintendo hírek alatt nem egyszer láttam már nem Nintendo pártiakat offolni, kritizálni vagy megszólni az N-t! Ez van! :)
7.
7.
aordog
A wii verzó itt van a polcomon...na de ez szebb!
A kérdés, hogy ez is támogatja a motion sensor+nunchuk párost vagy csak a wiiu gamepadot?
Nekem bejött a wii irányítása....szerintem adott az élményhez és nem pedig fordítva!
6.
6.
mestermagyar
#5: "Másrészt mert Nintendo tényleg játékkonzolt gyárt és hozzá EGYEDI játékokat."

Miért a sony töltötthurkát?
5.
5.
Ooorky
#2: Valószínűleg azért mert a Nintendo nem úgy reklámozta a WiiU-t, hogy a világ legjobb grafikáját fogja nyújtani ellentétben a 2 másikkal, ráadásul ha azt mondják, hogy 1080p60fps akkor az úgy is van (Mario Kart), miközben pl. a Sony-t rögtön hazugságon kapták (Killzone fiaskó).
Másrészt mert Nintendo tényleg játékkonzolt gyárt és hozzá EGYEDI játékokat.
3.
3.
myrte
#2: Azért, mert a többiek el se olvassák a cikket.
2.
2.
strike19
Érdekes most hol maradnak a grafika fika kommentek.
Ennél 100 szebb játékokat leszoktak ócsárolni ,hogy milyen "szar a grafika" de most egy komment sincs.
Tudom a nintendo sose volt egy atom erőmű még PC masterace fanok még PS4 és XBOXONE is leszolják-
1.
1.
Seggeszkexkluzív
Egyetlen játék amiért "vennék" wiiu-t a Bayonetta mellet. Ebben a játékban megvan ami sok más hasonló játékból hiányzik a felfedezés öröme.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...