Firewatch - térkép nélkül ne indulj sehova!

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha autentikusabbá vagy közösségi élménnyé tennéd a Firewatch erdei bóklászását, van egy jó hírünk: a fejlesztők kinyomtathatóvá tették a játékbeli térképet, így többen is belevághattok a kalandba.

Apró, de annál hasznosabb meglepetéssel rukkoltak elő a Firewatch (teszt) fejlesztői, és kinyomtathatóvá tették a játékbeli térképet. Ha kényelmetlennek találtad a virtuális változat forgatását, esetleg leültetnél magad mellé egy cimborát, hogy navigáljon, kattints ide vagy ide, és töltsd le az eredeti képfájlokat!

A képek 4096x4096 pixel felbontásúak, úgyhogy a részletességüket nem érheti panasz, ráadásul a Campo Santo még arra is odafigyelt, hogy a "natúr" verzió mellett egy "használt" darabot is elérhetővé tegyen, hátha valakinek épp ezen múlik az élmény. (Legközelebbre pedig javasolnám a játékkal szinkronizálható okostelefonos iránytűt!)

A Firewatch-csapattól amúgy sem állnak távol az ilyen ötletek: a PC-s verzióban lőtt képeinket például előhívathatjuk és megrendelhetjük tőlük.

6.
6.
RangerFox
#4: Maradjunk a 3:40 mellett
5.
5.
Cellator
#4: Ennyi, jó kis összefoglaló. :)
4.
4.
dzsiádzsó
#2: A story 5 óra alatt, khm khm inkább 2,5 alatt végigtolható, de ha elkap a kemping hangulat 110 óra alatt is megcsinálhatod, egy kinyomtatott térképpel, bár akkor eret fogsz vágni a végén, annyira szar a lezárása, azért helyén kell kezelni a dolgot.
Egyrészt ez 20 erójé a tied, nem egy AAA+ gém, hanem egy frissen alapított fejlesztő stúdió kreálmánya. Itt valójában az elszigeteltség érzése, amit külvilág felé egy walkie-talkie old, egy kellemes női hanggal. Amennyiben beszippant a story, magyarán azonosulsz bármely szereplővel, onnantól megvagy és érdekel, ha nem, akkor egy unalmas szar lesz végig, kb. ennyi. Olyan, mint egy interaktív trhiller, mostanában menő a műfaj, five nights at freddy's, outlast, slender stb.
2.
2.
mestermagyar
Wat? Ez nyílt világú játék? És 5 órás? Ilyet sem pipáltam még.

Én komolyan azt hittem hogy egy random generált open world tűzfigyelő gamma lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...