Ennyit bővült az Ori and the Blind Forest

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 1.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten jelenik meg az Ori and the Blind Forest definitív változata. Az újdonságok listája mellett egy nagy adag látnivaló is érkezett az új kiadásról: gameplay videónk és néhány képünk is van!

Ha még nem csaptál le a tavalyi év egyik legjobb játékára, érdemes várnod egy picit, ugyanis március 11-én válik letölthetővé az Ori and the Blind Forest: Definitive Edition nevet viselő bővített változat. Az újrakiadás két új helyszínnel, két új képességgel és egy új gyorsutazási lehetőséggel várja a rajongókat többek között.

Jó hír lehet, hogy a játék nem lesz Windows 10-, illetve Windows Store-exkluzív, a Steamről is beszerezhetjük majd - emellett Xbox One-os változat készül belőle. Azt sem árt tudni, hogy a korábbi vásárlók egy kisebb összeg fejében frissíthetnek majd a definitív verzióra, a pontos árat viszont még nem árulta el a Microsoft.

További képek a galériánkban:

3.
3.
princeps27
De nyilván azt a gameplayt linkelitek be, aminek köze nincs az extra tartalomhoz.
2.
2.
PS4jacksony
A játék zenéje az egyik legjobb amit valaha hallottam !
1.
1.
br1Koo
Nemrég értem a végére, azt hiszem legnehezebb fokozaton, mert elég gyorsan megmurdeltem rendesen amíg nem lootoltam össze magam a life cell-ekkel. Elképesztően jó, és rettentő nehéz tud lenni, de emellett egy gyönyörű szép, stílusos vérbeli platformer, ami igazán megérdemli szerintem, hogy sok-sok év után is emlékezzünk rá(vagy játsszunk egy folytatással)!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...