E3 2016: Stand nélkül jön az Activision

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 2.
  • Hír
Link másolása
Nem mintha komoly meglepetést okozott volna az Activision, de a kiadó már most biztossá tette, hogy az idei E3-on, a Sony konferenciáján mutatkozik majd be a következő Call of Duty-epizód. Saját standot viszont nem állít a cég.

Egy hivatalos blogbejegyzésben erősítette meg az Activision, hogy semmit se változtat az elmúlt évek Call of Duty-trendjén, így az évente érkező új részek sora nem törik majd meg. A következő epizódot az Infinity Ward fogja fejleszteni, a premierre pedig az idei E3-on kerül sor, méghozzá a Sony konferenciáján, ahol egy, már szintén szokásos játékmenet-bemutatót kapunk majd.

Az még nem hivatalos, hogy a sorozat melyik része fog folytatódni, de jó eséllyel a Call of Duty: Ghosts kap majd második részt. Erre utal az is, hogy az angol GamesTM magazin legutóbbi számában már fel is bukkant a játék a "2016 legjobban várt játékai" rovatban.

Idevágó hír azonban, hogy az Activision az Electronic Artshoz hasonlóan bejelentette: az idei E3-on nem képviselteti magát saját standdal.

20.
20.
gomba56
#18: Ha csapatban nyomjátok és taktikáztok, akkor elvileg gondolkoztok...
19.
19.
logic5
#18: Hát Conquest large-ban nem árt...
13.
13.
Caleon
Úgy olvastam, hogy strand nélkül jön az Activision...
8.
8.
Nagyon remélem is hogy elhagyják végre ezt az ugrándozós-hipermodern baromságot, legyen rendes lövöldözés a földön, és ne ilyen csilli-villi buta pályákon...
5.
5.
Seggeszkexkluzív
#1: +1 Legyen a Ghost 2 csak kutya nélkül, amúgy nem voltak rosszak ezek a future részek sem.
4.
4.
gomba56
Remélem lesz olyan jó, mint ez előző hat rész.. HAHAHAAAAA :P
3.
3.
kopic
Ez a hir most komoly ? -.-
2.
2.
crytek
1.
1.
Codehook1337
Remelem, hogy ghost 2 mert az (eddig) nem ilyen hipermodernszuperkatonakrol szolt vagy 2. Vh-t is visszahozhatnak igazi iw minosegben nem ilyen treyarc waw feleben...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...