Homefront - minitank a gyűjtői kiadásban

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozott a bétateszt alapján nem túl biztató minőséggel kecsegtető Homefront: The Revolution gyűjtői kiadása, a Goliath Edition, ami mellé egy működő minitankot is kapnak majd a rajongók.

A sűrű májusi hónap egyik játéka lesz a Homefront: The Revolution, aminek most bemutatkozott a rajongóknak szánt gyűjtői kiadása, a Goliath Edition.

A 159 dollárba kerülő kiszerelés többek között tartalmazni fog egy exkluzív fémtokot és egy 32 oldalas képeskönyvet, amiben rengeteg koncepciós rajzot találunk. Emellett megkapjuk a játék szezonbérletét, amivel az egyjátékos kiegészítéseket szerezhetjük be, illetve kapunk egy irányítható Goliath drón replikát, ami lényegében egy hatkerekű minitanknak felel meg. Végezetül pedig a csomag része lesz a Revolutionary Spirit csomag, a The Red Skull motorszkin, valamint a Golden szkin a pisztolyhoz, illetve számos kiegészítő.

A Deep Silver azt is megerősítette, hogy a Dambuster Studios a premiert követő egy éven keresztül biztosan támogatni fogja a játékot, így a megjelenés után a Resistance módhoz rengeteg ingyenes küldetés, kihívás és funkció jár majd - a korábbi hírek alapján ezeket mikrotranzakciókkal is kiválthatjuk. A kampányhoz készülő DLC-kért viszont fizetni kell vagy szezonbérlet szükséges hozzájuk.

A Homefront: The Revolution - a bétáról itt írtunk - május 20-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...