Bejelentésáradat a Nintendótól

Tegnap éjjel Nintendo Directet tartottak a kiotóiak, amely annak rendje és módja szerint egy sor bejelentést hozott magával. Ebben a cikkben foglaltuk össze nektek az említésre méltó tudnivalókat.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#6
A Paper Mario nagyon tetszik...a Star Fox így egyenlôre nekem nem jön be. A Gamecube-os rész...na az igen...az ott volt! Ezt is úgy kellett volna.
#5
NorbiiiModerátor
Az Olimpia érdekel, remélem lesznek benne újítások, a Paper Mario gondolkodóba ejtett....Kár, hogy a Wii U Metroid nélkül marad(t)....

NX nyitócim legyen:

Oldalnézetes Donkey Kong, Mario, Yoshi, és akkor valószínűleg megyek NX-et venni! A Wii U-s Donkey Kong azért nem hozott annyira lázba, mert mintha a Wii-s rész koppintása lenne, én már mióta várok egy olyan Donkey Kong-ra, mint ami SNES-en volt, de jó lenne, örülnék neki, és nagyon reménykedem benne, hogy ilyen lesz és nem pedig 3d-s..
#4
Monster Hunter X
Fire Emblem
Tokyo Mirage Session
Bravely Second, Etrian Odyssey 2: Untold, Twilight Princess (kakukktojások, már megjelentek) tuti vétel lesz.
#3
A Failtendo is belátta hogy nem sok szusz van már a WiiUban így a Star foxból is csináltak egy Tower defense játékot és Mario Galaxy is elmarad ezen a gépen és ehelyett inkább próbálták a Paper Mario és Splatton ötletét kombózni ami nem sülhet el rosszul. A Sonic és Mario nem lehet elrontani, láttunk már ilyet. Viszont Lost Raverst nem tudom hova tenni mert az bitang jól nézki egy coopra kihegyezet hack and slash jrpg, csak ugye free to play.
#2
A Star Fox engem nem győzött meg, leginkább a kinézete, a játékmenet és az irányításnak a megoldása taszít a játéktól. A Paper Mario, az Olimpiai játék is bejövős, azokat szeretettel várom.
#1
vérszegény felhozatal, de a Metroid kifejezetten jó a Monster hunter, Kirby talán jó lesz. A Wu 2.0 tartják a jó címeket.