Nem játék lesz az Alan Wake’s Return

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 4.
  • Hír
Link másolása
Hiába védette le a Remedy az Alan Wake’s Return márkanevet, és hiába fut egy ilyen nevű kamutévéműsor a Quantum Breakben, mégsem a sorozat esetleges folytatásáról van szó. Ez már biztos.

Bizonyára sokan izgatottak lettetek, amikor a Remedy levédette az Alan Wake’s Return márkanevet, majd nem sokkal később az is kiderült, hogy egy ilyen című műsor fut a Quantum Breakben is, amiről sokan úgy hitték, hogy a készülő játék teasere.

Nos, a Kotaku kiderítette, hogy semmi komoly dologról nincs szó. Egyszerűen egy ingame tévésorozatról van szó, amit a Quantum Breakben izgulhatunk végig unalmas perceinkben. Hasonló easter eggek minden Remedy-féle játékban voltak, gondoljunk csak a Max Payne-re és az első Alan Wake-re.

A stúdió atyja, Sam Lake a Kotakunak elmondta, hogy jelenleg nem szolgálhatnak olyan hírrel, ami az Alan Wake (mint játék) jövőjével kapcsolatos.

6.
6.
kopic
#3: És ezt te honnan tudod ? Link vagy valami ?
4.
4.
szakallaskan
Pedig egy remake-ben vagy remake-ben reménykedtem.
3.
3.
dzsiádzsó
#2: Igaázból elég régóta félkész állapotban van, de nem igazán tetszett senkinek, inkább csak egy DLC szintet üt meg, még jobb ha ülnek rajta a videók alapján.
2.
2.
McDuff
nagy kár,bár sztem akkor is készül :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...