Már készül az Assassin's Creed-mozi folytatása

Habár még hónapokat kell várnunk az Assassin's Creed-film bemutatásáig, az alkotók már most elkezdték a folytatás munkálatainak előkészítését. Michael Fassbender is visszatér majd.

Hiába pihentetik a nagygépes sorozatot, idén sem maradunk Assassin's Creed nélkül. Az Assassin's Creed Chronicles-játékok, illetve a mobilos Assassin's Creed: Identity után az év végén mozikba kerül a cím filmváltozata is, amelyben Michael Fassbender alakítja majd Callum Lynchet, és az ő tizenötödik századi spanyol ősét, Aguilart.

A The Tracking Board értesülései alapján azonban nagyon úgy fest, hogy a filmesek hosszabb távon terveznek az Assassin's Creeddel, és a hírek szerint már megkezdték a folytatás munkálatait. Túl sok részletet ennek megfelelően nem ismerünk, de az biztos, hogy Fassbender visszatér majd, és a projektet vezető csapat is ismerős lesz: Jean-Julien Baronnet (Ubisoft Motion Pictures), Frank Marshall (Kennedy-Marshall Company), Conor McCaughan (DMC Films), Matt Phelps (Ubisoft) és Pam Abdy (New Regency) is dolgozik majd rajta.

Az Assassin's Creed-film december 21-én kerül mozikba.

5 komment - szólj hozzá!