Frissítve: The Division - mattot kaptak a szerverek

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 9.
  • Hír
Link másolása
Elrajtolt a The Division, a játék szerverei pedig csak egy dologra nem voltak felkészítve - arra, hogy használni is fogják őket. De történt még ez-az a megjelenéssel párhuzamosan, összeszedtük nektek őket egy hírcsokorba.

Videón az első 40 perc

Bemelegítésként ajánljuk a GameSpot videóját, amelyben a The Division első 40 percét rögzítették a srácok. Ha még nincs meg a játék, és a spoilerek sem zavarnak, érdemes lehet megnézned, annál is inkább, mert a karakterünk negyedik szintjéig követhetjük az eseményeket - a bétatesztekből ezek a jelenetek kimaradtak.

Lehaltak a szerverek

És ha már bétateszt: hiába a próbalehetőségek, és hiába a játékosok fokozatos beeresztése, a The Division szerverei megbénultak a rajt után, a beszámolók szerint képtelenség volt csatlakozni hozzájuk. Miután a játék kizárólag internetkapcsolat mellett játszható, a The Division első órái sokak számára hibaüzenetek bámulását jelentette.

A Ubisoft pár órával ezelőtt tett közzé egy posztot a hivatalos fórumon, amely szerint ugyan mostanra elhárultak a problémák, továbbra is monitorozzák a szervereket. Ennek ellenére azóta is lehetett hallani, hogy néhányaknak gondjai voltak a játékkal, de legalább sikerült előrelépni, már ennek is lehet örülni.

NVIDIA-hívők, figyelem!

Egy másik fontos hírre is felhívnánk a figyelmeteket: a visszajelzések alapján nem szabad letölteni a 364.47-es NVIDIA-drivert. A The Division és a PC-s Need for Speed érkezésére összerakott meghajtó telepítése után többen komoly hibákra panaszkodnak: egyeseknek elszáll a játék képe, és a kurzor kivételével minden kifeketedik, mások nem tudnak bebootolni, és kék halál is előfordult már.

Hogy mi okozza ezeket a hibákat, azt még az NVIDIA sem tudta pontosan megmondani, de a jelenlegi álláspont szerint az expressz telepítés lehet a ludas: a gyártó a frissítés megérkezéséig azt javasolja, hogy a Custom telepítés Clean Install opcióját válasszuk. Ha valami nem stimmel, Safe Mode-ban eltávolítható az új driver.

Most vannak mikrotranzakciók, vagy nincsenek?

Habár korábban azt nyilatkozta a Ubisoft, hogy nincsenek mikrotranzakciók a The Divisionben, mint kiderült, a kiadó ezt úgy értette, hogy a játékon belül nem vásárolhatunk majd semmit. Kisebb DLC-k viszont ettől függetlenül jöhetnek, és jönnek is.

A digitális üzletekbe két ruhacsomag is felkerült a premierrel párhuzamosan, ezeket egyenként 5 euróért vásárolhatjuk meg. A Marine Forces Outfits Pack és a Military Specialits Outfits Pack kizárólag olyan tartalmat vonultat fel, amely a karakterünk csinosítására szolgál, és a játékmenetet semmilyen módon nem befolyásolja.

Apropó, DLC-k!

A megjelenéssel párhuzamosan azt is megerősítette a Ubisoft, hogy a The Division első két fizetős kiegészítője, a júniusban megjelenő Underground és a még nyáron bemutatkozó Survival 30-30 napig Xbox One-exkluzív lesz. A DLC-k tartalmáról itt írtunk bővebben.

És végül: ne álljatok az ajtóba!

A játék elejét láthatjátok:

Update! Az NVIDIA azóta kiadott egy frissített drivert, ez a 364.51-es rajtszámot viseli. Papíron megoldja a problémákat, azonban a Redditen megjelent kommentek szerint még így is előfordulhatnak hibák.

159.
159.
Csak pár story missiont csináltam a bázis fejlesztése miatt.Azóta csak mellék küldetések amiböl több száz van hiszen minden rejtekhelyen is újjabbakat kapsz.Szerintem radart mindenképpen érdemes fejleszteni+lakásokat boltokat kinyitni átkutatni-civileken segíteni.Komolyan mondom itt egy mellékküldi gyalázza a legtöbb játék fö küldetéseit! LV 10 vagyok,ha valaki nyomja ott találkozunk.Cod-os kisgyerekekkel neki se álljatok!Egy-egy elöre rohangáló Rambó miatt elhalálozhat az egész csapat komolyabb szinteken :). Crow77 Xbox One a GT-m
158.
158.
Caleon
#156: "Az első esti mizéria az kész kabaré volt, tülekedő emberek vagy 40-en, ebből 15 egymás hegyén hátán a laptop előtt egymást lökdösve, a többi vagy szaladgált a szobában fel-alá vagy tornagyakorlatokat végzett, a maradék meg vagy hitetlenkedve nézte az eseményt vagy tapsolt is műsorhoz.."

És ők a Division ügynökök, szóval Manhattan igen nagy sz@rban van! :-DD
156.
156.
Ruga
#155: :D Azt azért ne! Tegnap este is csak 10-körül értem volna gép elé és inkább lebeszéltem magamat, adtam neki még egy napot. Az első esti mizéria az kész kabaré volt, tülekedő emberek vagy 40-en, ebből 15 egymás hegyén hátán a laptop előtt egymást lökdösve, a többi vagy szaladgált a szobában fel-alá vagy tornagyakorlatokat végzett, a maradék meg vagy hitetlenkedve nézte az eseményt vagy tapsolt is műsorhoz.. :D
155.
155.
Caleon
#154: Remélem este sikerül nekünk is, mert ha nem, agyvérzést kapok. :-)
154.
154.
Ruga
#145: És a beta alatt semmi gond nem volt.. Nem is értem, pedig akkor letesztelték és ment.
145.
145.
Blackhard89
A Tököm ki van az egészel. Az embernek így is kevés a szabadideje be van táblázva erre meg még itt szerencsétlenkedik állítólag a legnagyobb játékfejlesztő és kiadó cég az UBORKA!!! elkérik a kemény lovét de egy stabil online kapcsolatot nem tudnak fenntartani. Tegnap este óta nem lehet kapcsolódni a Szerverre. Mi a fa@nak adnak ki egy online játékot ha nem képesek fenntartani az online kapcsolatot!!!!
143.
143.
Ruga
#138: Ugyanez volt a problémám tegnap előtt este, ott is hagytam, tegnap meg meg sem próbáltam, szintén este.. Napközben/dután biztosan faca csak este csúcsidőben sokallnak be a szerverek. Pedig pont emiatt vettem ps-re, gondoltam ott jobb lesz a szerversupport.. Remélem hétvégéig összekalapálják, akkor legalább időm is lesz játszani.
142.
142.
CitromH
#136: Szerintem egyedül csinálja. A random játékosok rendesen tudnak ám bénázni, és ha egyedül mész nem skálázza fel az ellenfeleket sem. Volt már, hogy kirúgtam embert a csapatból, mert béna volt és utána simán lement a boss.

#135 Én is ezzel a setuppal megyek mint te. Rifle+assault.
#137 Én sem használom a zoomot. Nem látom mi folyik körülöttem, és lassabban is tudok célozni. Csak nagyon távoli és kevés ellenfél esetén érdemes.
139.
139.
Caleon
#138: Kész, elakadtam a laptopnál. Három újraindítás, tucatnyi ki/be loggolás.

Game breaker feature 2 perc játék után. :-(
138.
138.
Caleon
"Fejezd be az aktiválást"

Hogyan? Ott állok a laptop előtt, nyomom a négyzetet és nem történik semmi! Amúgy a laptop körül tizen lökdösődnek...
134.
134.
moonborn
#133: Köszönöm Szépen,Meg lett ! ;)
133.
133.
Crevna
#132: A bazisodon. Ahogy belépsz nyíl egyenesen setalsz nem mész fel a lépcson menj tovább és ott is van.
132.
132.
moonborn
Azt ne mtudja valaki hogy a uplay jutalmaknál feloldott cuccokhoz hogy tudok hozzáférni a játékban ? Azt irja hogy megszerezhető a jutalombeváltó kereskedőnél,de őket vajon hol találni ??
129.
129.
RMED
Srácok! Olyan problémám van, hogy az uplayen már majdnem letöltöttem a játékot, 32gigából 30 kész volt, majd egy hibaüzenetet kaptam és újra 19 giga van meg csak... Valaki tapasztalt valami hasonlót?
126.
126.
godach
Jó azért látni, hogy jó a játék. Persze én is néha fostalicskának tartom az UBI-t, de még most is azt mondom, hogy többet használ a jelenléte mintha eltűnne ;)
123.
123.
xanatos0911
11 órám van a játékban és azt írja a Uplay, hogy 37,50%-nál járok csak a main story vonalban. Ebben a 11 órában nem szaladtam mint az ökör, csináltam mellékküldetéseket és encountereket is, pár helyet felfedeztem az épületekben, de azt nem vittem túlzásba. Ha elindulsz valamerre mindig szembetalálod magad egy encounterrel, vagy egy elveszett adattal (telefonhívás, videoüzenet, kamerafelvétel, stb), de akár elveszett ügynökök után is lehet nyomozni. lvl12 vagyok így tulajdonképpen, DarkZone-ba még be sem tettem a lábam és semmilyen craftolást nem probáltam még ki. (igen az is van) A fegyverek és a lövölde része nagyon korrekt, ugyan olyan jó, mint a bétában. Ami őszintén negatív volt eddig: A karaktergenerálás szerintem nem egy 2016-os AAA játékhoz való, elég gagyi, viszont kompenzálja a sok talált ruha amit felvehetsz. Ellenségtípusból elég kevés van sajnos, ami kicsit kiábrándító. Ezen kívül néha könnyű eltévedni a szűkebb sikátorok között amikor valami apróság után koslat az ember (weapon parts, tools, stb)
119.
119.
kopic
Mar varom a tesztet. 300 komment garantalt+konzol vs pc lvl1000.
104.
104.
CitromH
#101: Server egyszer nekem valóban nem működött vagy 5 percig, az nvidia driver is rendben van. Állítólag aki custom/clean installt választ driver telepítéskor annak nincs baja.
101.
101.
xanatos0911
Én amúgy nem ertem sem az embereket, sem ennek a cikknek a lényegét. Nálam sem az NV driverrel, sem pedig a szerverekkel nem volt gond. Egyszer sem.
100.
100.
s4jtqkac
#96: Ez egy fura dolog, mert valoszinüleg a lakhelyem miatt (Birmingham) nekem nem ajánl fel csak angolt, oroszt és egy ázsiait.. Viszont ezeket akár szinkronként is.
96.
96.
Caleon
És akkor ha jól értem, magyar nyelv választható.
94.
94.
CitromH
#89: Hát itt nem fogsz ezzel pepecselni. Van vagy 8 fej 8 haj és 8 kieg(piercing, tetkó) 8 szakáll +színek hozzá. Én nem szoktam sok időt karakterrel foglalkozni, de ez még nekem is karcsú volt. De nézd a jó oldalát. 100%ban hátulról fogod csak látni és sapkát is tudsz húzni :) Ruhából viszont nagyon sok lesz majd amit játék közben össze tudsz szedni.
91.
91.
Stranger
#83: Ugyan az a casual célcsoport van belőve mint a Destiny-nél. Az a lényeg, hogy a Times Square-en is legyen kint a reklám napokig, az majd eladja a játékot. Aki még nem játszott hasonló játékkal az pedig úgyis élvezni fogja. Itt van a most megjelent Black Desert... Enyhén szóval összetettebb játék. Értem én, hogy valakinek ez új és leköti és kevés a TPS shooter MMO, de azért ilyeneket olvasni, hogy húúú 26 főküldetés, tartalmas MMO!!!! Warframe-t mondjuk nem árt akkor kipróbálni.
Vagy mondjuk ha hasonló stílusú MMO->Dragon Nest. Random keleti MMO, de benne van vagy 300 órám és még a felénél sem tartok.
Én tényleg utálom, hogy már megint hőbörgök meg minden, csak szomorú hogy a marketing miatt valaki elhiszi, hogy a Destiny, Division tényleg olyan összetett és király. Én örülök neked, csak ne túlozd el az eddig is túl nagy hájpot, ezt a kevésbé marketingelt játékok jobban megérdemelnék.
90.
90.
Tr4nCe
#89: C&A szimulátor.. Ezen jót mosolyogtam. :D Ízlések és pofonok ugye. Talán lesz itt is egy Lady Gaga kinézet pack. :)
87.
87.
CitromH
#83: Igen. Többet nem is fogok reagálni dcakee kommentjeire. Felesleges.

ON: Csakis a Dark Zone miatt. Ott nagyon érdekes jelenetek játszódtak le a béta alatt is. + Megannyi fegyverkombináció, mod, skill, talent, amit nem mindegy hogy raksz össze. Lényegében ez egy Gang Wars, csak nagyban és MMO-szerű megvalósítással, komolyabb csapatjátékos lehetőségekkel egy vírussal fertőzött világban ahol ember embernek a farkasa. Lehet, hogy lerágott csont ez a történet, de azért kajálja a nép. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...