The Sinking City - nyomozós játék Lovecraft világán

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sherlock Holmes-játékok készítője, a Frogwares egy nyitott világú nyomozós játékon dolgozik, amelynek a lovercrafti horror szerelmesei tutira örülnek majd. Az első képek eléggé bizalomgerjesztőek.

Az, hogy a Frogwares lepasszolta a Call of Cthulhu-kalandjátékot a Cyanide-nak, még nem jelenti azt, hogy a csapat végleg szakított Lovecraft horrorvilágával. 15 éves pályafutásuk legnagyobb és legmélyebb alkotása lesz a The Sinking City, amely ugyan még mindig detektívjáték, de már egy teljesen nyitott világot fedezhetünk fel benne.

Ha minden igaz, egy vízzel elárasztott, szürke és nyomasztó városban kalandozhatunk az 1920-as években, egy New England-i brit magándetektívet megszemélyesítve, aki egy csomó természetfeletti jelenséggel találja szemben magát.

A The Sinking City pár éve készül, és az idei GDC-n már játszható formában lesz kint.

Képek:

8.
8.
6.
6.
Caleon
Úgy hallottam, a Cyanide a hírek kapcsán azt nyilatkozta, hogy nem a Frogwares által készített játékot fejleszti tovább. Vagyis ez a játék is Call of Cthullu-fejlesztés, ha jól értettem, a két cég párhuzamosan fejleszt Lovecraft világában.

"2014-ben jelentette be a Focus Home Interactive, hogy a Sherlock Holmes kalandjátékokra szakosodott Frogwares stúdiójában készül a Call of Cthulhu. A Lovecraft talán leghíresebb művét, pontosabban a Lovecraft univerzumot alapul vevő játékról azóta szinte semmit sem lehetett hallani, ami általában nem szokott jót jelenteni. A napokban azonban felkavarodott az állóvíz, ugyanis a kiadó bejelentette, hogy a szerepjátékairól ismert Cyanide csapata is Call of Cthulhu címmel készít új játékot. Hogy kellően zavaros legyen a történet, sok magazin arról számolt be, hogy egyik stúdió átvette a fejlesztést a másiktól és az egész projekt teljesen más irányba halad tovább, ugyanakkor a kiadó leszögezte, egy teljesen más játékról van most szó. Azt viszont nem tisztázták, hogy akkor most két fejlesztés folyik-e párhuzamosan vagy az előzőt leállították."
http://www.playdome.hu/hirek/44847/a-cyanide-is-call-of-cthulhu-jatekot-keszit
5.
5.
zsocc-nrg
Már nagyon ki voltam éhezve egy Lovecraft-i műveket feldolgozó játékra és most egyszerre kettő is jön :) Nagyon helyes!
4.
4.
Kelan
Hű de jókat szerep játszottunk anno a Call of Cthulhu-val.
Jó lesz nosztalgiázni! :)
3.
3.
kiralysag!! :-)
1.
1.
nocsak nocsak.. interesztiing ez varhatoan third person adventure lesz?
vagy milyennek kell elkepzelnunk?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...