The Sinking City - nyomozós játék Lovecraft világán

A Sherlock Holmes-játékok készítője, a Frogwares egy nyitott világú nyomozós játékon dolgozik, amelynek a lovercrafti horror szerelmesei tutira örülnek majd. Az első képek eléggé bizalomgerjesztőek.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#8
Törölt felhasználó
remeljuk odabaszcsizos lesz :D
#7
KELL
#6
Úgy hallottam, a Cyanide a hírek kapcsán azt nyilatkozta, hogy nem a Frogwares által készített játékot fejleszti tovább. Vagyis ez a játék is Call of Cthullu-fejlesztés, ha jól értettem, a két cég párhuzamosan fejleszt Lovecraft világában.

"2014-ben jelentette be a Focus Home Interactive, hogy a Sherlock Holmes kalandjátékokra szakosodott Frogwares stúdiójában készül a Call of Cthulhu. A Lovecraft talán leghíresebb művét, pontosabban a Lovecraft univerzumot alapul vevő játékról azóta szinte semmit sem lehetett hallani, ami általában nem szokott jót jelenteni. A napokban azonban felkavarodott az állóvíz, ugyanis a kiadó bejelentette, hogy a szerepjátékairól ismert Cyanide csapata is Call of Cthulhu címmel készít új játékot. Hogy kellően zavaros legyen a történet, sok magazin arról számolt be, hogy egyik stúdió átvette a fejlesztést a másiktól és az egész projekt teljesen más irányba halad tovább, ugyanakkor a kiadó leszögezte, egy teljesen más játékról van most szó. Azt viszont nem tisztázták, hogy akkor most két fejlesztés folyik-e párhuzamosan vagy az előzőt leállították."
http://www.playdome.hu/hirek/44847/a-cyanide-is-call-of-cthulhu-jatekot-keszit
#5
Már nagyon ki voltam éhezve egy Lovecraft-i műveket feldolgozó játékra és most egyszerre kettő is jön :) Nagyon helyes!
#4
Hű de jókat szerep játszottunk anno a Call of Cthulhu-val.
Jó lesz nosztalgiázni! :)
#3
kiralysag!! :-)
#2
Überfasza!!
#1
Törölt felhasználó
nocsak nocsak.. interesztiing ez varhatoan third person adventure lesz?
vagy milyennek kell elkepzelnunk?