Conan O'Brien vs. Conor McGregor

Link másolása
Napokon belül megjelenik az EA Sports UFC 2, melyet Conan O'Brien is kipróbált Conor McGregor társaságában, aki a UFC jelenlegi pehelysúlyú bajnoka. Meg is küzdenek egymással - természetesen csak a játékon belül.

Az EA Sports UFC 2 megjelenésére már egy hetet sem kell várnunk, hiszen március 17-én végre megérkezik PlayStation 4-re is Xbox One-ra. Addig is itt van egy kis játékmenet, melyet Conan O'Brien kommentál végig a tőle megszokott stílusban. Ez az epizód különösen viccesre sikerült, hiszen a showman játékbeli mását is megalkották, a kihívója pedig nem más, mint Conor McGregor, a UFC pehelysúlyú bajnoka.

11.
11.
pucu9011
Én nem rég szereztem be az előző részt, ha érdemi változás nem lesz benne hozzá képest akkor felejtős. Majd ha le megy az ára....
Remélem teszt azért lesz belőle.
3.
3.
Azadojat
Az első rész kellemes meglepetés volt számomra. EA Acces keretén belül szedtem le, és szuper a harcrendszer, sok-sok tartalom van benne és a graf is fenomenális. Mindenkit buzdítok, h tegyen vele egy próbát!
2.
2.
Caleon
Amúgy a borítóterv jobban kijönne, ha a játék tavaly nyáron jelent volna meg. :-D Az EA-Madden átok lesújtott már megint! Messi bezzeg mindig megússza.
1.
1.
Caleon
Lehet, hogy csak én várom ezt a játékot, de én nagyon! Már az első rész is ütős volt, de amit ebbe belepakoltak! És Ronda népszerűsége miatt végre női karakterszerkesztőt és karriert is kapott, ami nekem kifejezetten hiányzott az első részből.
Változott a harcrendszer is, sokkal könnyebb lesz látványos földharc- és állóharc technikákat összehozni. Ejj, de nagyon várom ezt! :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...