Még mindig tervben van a Half-Life- és a Portal-film

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Az ébredő Erő rendezője, J. J. Abrams szerint még nincs veszve a Half-Life- és a Portal-mozifilm, hiszen már az írókat is megtalálták a projektekhez. Reméljük, hamarosan következő fokozatba kapcsolnak a munkálatok.

A Half-Life- és a Portal-filmek ötletét 2013-ban vetette fel J. J. Abrams és a Valve fejese, Gabe Newell, de már akkor sem tűnt úgy, hogy belátható időn belül elkészülnek. Nem is csalódtunk, hiszen mindkét fél évekig hallgatott a projektről.

Most a Star Wars: Az ébredő Erő rendezője törte meg a csendet. A direktor éppen a 10 Cloverfield Lane-t promózza, az IGN pedig a körút egyik állomásán kapta mikrofonvégre.

Abrams szerint konkrét részletek még nincsenek, annyi biztos, hogy az írókat már mindkét projekthez megtalálták, így jelenleg a történeten dolgoznak gőzerővel.

Azt megjegyeznénk, hogy a 10 Cloverfield Lane rendezője, Dan Trachtenberg egy Portal-fanfilmmel hívta fel magára a figyelmet, de arra nincs bizonyíték, hogy ő dolgozik az egész estés változaton is.

12.
12.
kopic
#11: Jó neked akkor...
11.
11.
Perseus84
#10: En nem szarom le. Ha mar nem jon a 3.resz akkor johet egy jo film. Abrams meg tudna csinalni.
10.
10.
kopic
Istenem, ki ne xarja le ?! Mindenki a 3. részt várja !
8.
8.
Binder
Inkább egy Portal 3-at kérek. :)
5.
5.
markoci555
A két filmet akár össze is lehetne vonni, vagy legalább kis eldugott dolgokkal utalgatni a másikra.
Half Life terén én valami horrorosabb akciósabbra tudnék gondolni. Portal meg lehetne valami drámaibb, elmélkedősebb, mit tudom én milyen :)
4.
4.
Necreon
Persze, és még mindig a Prey 2, a Half Life 3, a Bioshock film nem végezte a süllyesztőben, az EA meg lelkiismereti okokra hivatkozva felszámolja magát.
1.
1.
n_csacsi
Ha a Hardcore Henry nagy siker lesz, akkor én el tudnék képzeni egy ugyanolyan kamerafelvétellel elkészített Half Life filmet :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...