Brit toplista: rekordot döntött a The Division

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 14.
  • Toplista
Link másolása
A Ubisoft bonthatja a pezsgőt, elvégre a The Division 11 éves rekordot döntött meg: az Egyesült Királyság legnagyobb nyitányát produkálta, már ami az év első három hónapjának eladási adatait illeti.

Miután a Ubisoft történetének legnagyobb nyitányát produkálta a The Division, most egy újabb rekordot tudhat magáénak. Az Egyesült Királyság legjobb rajtját produkálta a nyitott világú cím, már ami az év első három hónapjának eladási adait illeti. A játék a Gran Turismo 4 rekordját happolta el.

A francia kiadó már csak azért is örülhet, mert a top 10-ben két másik játékuk is szerepel: a Far Cry Primalé az ezüstérem, míg a Rainbow Six: Siege a tizedik helyen végzett. A Call of Duty: Black Ops III-nak ezúttal a bronzérem jutott.

  1. Tom Clancy's The Division
  2. Far Cry Primal
  3. Call of Duty: Black Ops 3
  4. FIFA 16
  5. Plants Vs. Zombies: Garden Warfare 2
  6. LEGO Marvel Avengers
  7. Grand Theft Auto V
  8. Forza Motorsport 6
  9. The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
  10. Rainbow Six: Siege
  11. Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection
  12. Minecraft Xbox Edition
  13. Assassin's Creed: Syndicate
  14. LEGO Jurassic World
  15. Minecraft PlayStation Edition
  16. Minecraft: Story Mode
  17. Rise of the Tomb Raider
  18. Star Wars: Battlefront
  19. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
  20. WWE 2K16
36.
36.
s4jtqkac
#35: Oh, azokat tiszta szivemböl szeretem és egyetértek, tervezem is, h begyüjtöm az összes telobeszélgetést meg Minden mást ami útba esik. Viszont félre értettél. Angolul játszom és azokat a kifejezéseket hadsználtam amik nekem a térképen szerepelnek. A Main mission a nagyobb, hosszabb küldi 500 supply, komoly xp es némi pénz+gear jutalommal illetve itt késöbb van opciod hardban(vagy lvl30tol challengeen) jatszani. A side mission rövidebb cucc, altalaban a jtf istapolasa, illetve két banda üzletelésének megzavarása. No supply, a fö küldik xpjének kb a fele, illetve penz a jutalom. Az encounterek a kék, zöld, sárga mini missionök egy simpla taskal, mint túsz kiszabaditás, viz ellátás helyreállitás, vagy virus info gyüjtögetés. A reward itt 60 supply, némi xp.. Szal ezek a side missionök és encounterek lehetnének szinesebbek, in my opinion. Illetve én nagyra értékelnék egy Diablo féle hardcore módot is..
35.
35.
Caleon
#33: Én nem side quest-eknek fogom fel őket, hanem a világ és a történet szerves részeinek. Eltűnt ügynökök, mobilüzenetekből kirajzolódó sorsok, mindenféle háttérinfó... Nekem ezek ugyanúgy a történethez tartoznak, mint azok, a main quest-ek.
Teljesen beszippantott.
33.
33.
s4jtqkac
#29: Story még el is menne egy bevezetö résznek, ha mondjuk 10 szer ennyiféle side mission lenne.. Meg kb ugyanannyi vagy kegalább arányosan összetettebb encounterek.. Ha ezek jobban ki lennének dolgozva, sokkal kevésbé zavarna a main story egyszerüsége..
32.
32.
Caleon
Most vettem csak észre, hogy a dark zone-n túl folytatódik a térkép. :-D Nem is értettem, hol vannak a magasabb szintű kerületek. :-D
31.
31.
Cooper Channel
Igazuk lett az eladásokat illetően. Nem hittem volna.
Amúgy jó kis játék lett. Nem hibátlan, de jó és hangulatos.
29.
29.
kamgecam
#25: Nagyon tartalmas,é szuper a game, talán tökéletes is lenne, ha normális narratívával rendelkezne..Egyedül a sztorit hiányolom de az nagyon.
28.
28.
Beniciodeltoro
#25: Ez sokat javít a szavatosságán, bármikor előveszed 1-2 órára és utána nincs az az érzésed hogy mindjárt vége, el lehet az ilyenekkel szöszölni, fegyvert meg a többi kütyüt építed, fejlődsz....stb
Jól néznek ki a belső terek is, de a kihalt utcákon lődözni még jobb, van hangulata az biztos.
#27.
Mire nekem 27-es szintem lesz (mert ugye még nincs meg a játék) addigra mindenki presztizsel már, ha lesz olyan benne :)
27.
27.
s4jtqkac
#23: Lvl27 körül találtam egy superior ak-t es egy marksman riflet, mind a kettö 40k közeli dps, nos ezekkel felszerelkezve már nem kell sokkal több még a velem egy szintüeknek sem(persze csak miután ledolgoztam a pajzsot..
26.
26.
Seggeszkexkluzív
#25: Destiny meg Guild Wars, ez dejól hangzik, na majd 1szer bekell szerezni.
25.
25.
Caleon
#23: Elég jól látod a játékot. Azt mondanám, hogy a Destiny-ből és a Guild Wars-ból gyúrták össze. Akinek bejönnek az rpg-k, amelyekben az ellenfél életerejét bizonyos szabályok szerint csökkentheted le (és nem halálos az instant fejlövés) azoknak tuti választás.
A harcok nagyon élvezetesek. Én 15 óra játék után nem hogy nem unom, hanem alig láttam még valamit. A bevásárlóközpontos küldetés is eszméletlen jó volt, mintha a Mammut-ban lövöldöztem volna. :-)
24.
24.
Beniciodeltoro
Bár ez a DLC-s pénzlehúzós rész elég gennyes dolog, de mindenki ezt csinálja, próbálom ezt is lenyelni.
23.
23.
Beniciodeltoro
A gameplayek alapján ez a játék csúcsnak tűnik, ha lesz pénzem tuti megveszem.
Remélem ez a külső nézetes lövölde nem túl nehéz, játszhatóbbnak látszik mint egy GTA a videók alapján.
Már az hogy van hozzá felirat, már az plusz pont, egyedül is végig lehet tolni a küldetést, nem kell rohanni nem időre megy, sétálhatsz New York utcáin, gyűjtögetsz ,fejlődsz...szerintem rohadt jó, bár az hogy tele küldöd a fejét és nagyon nem akar meghalni, az picit zavaró, de nyilván 20-as szinten jobb fegyókkal már ez is megoldható.
Szóval nekem már most bejön, pedig a bétát se próbáltam ki.
22.
22.
kisbiflos
Ajjajjj, ez most nagyon megerősíti majd az Ubisoft-ban azt a hitet, hogy a marketing fontosabb mint a végtermék minősége. 2018 - The Division 2
21.
21.
kamgecam
#15: +1
Nálam leírta magát a ubi, de a Division-el visszaszerezték a bizalmamat.Nagyon jó játék,alig tudok leszakadni róla.Szóval Ubisoft is fucking back bitchezzz! =)
20.
20.
Ruga
#15: +1
Pontosan ugyanilyen hitetlenül legyintettem rá, aztán jött a béta és betalált. :)
19.
19.
s4jtqkac
Megjelenés óta kb 50 órám bánja(most azért nem azt játszom épp mert melózok) és sajnálom, hogy lassan a story végére érek.. Nem tökéletes.. Messze nem, rohadtul zavar, h a karakterem soha egy büdös szót nem szól, illetve buzi nagy lyuk a dologban, hogy független agent létemre egy sebesült picsa magyaráz nekem mindig, h mi a csinálnivaló.. Nagyon sajnálom, h nem lehet a storyban elmenni rougeba es beállni mondjuk a cleanershez vagy akárki máshoz.. De mindemellett annyira challenging nekem a játék(föleg a DZ), hogy rettenetesen élvezem és alig várom, hogy mindezt a metroban folytassam..
18.
18.
Datzy
#16: Legyen minden cuccod arany, megfelelő setuppal és akkor kész vagy a jövő hónapban érkező raidhez.
17.
17.
Datzy
#5: Pont akkor jön hozzá a következő DLC :)

Szerintem a legérdekesebb, mert a DZ-re koncentrál.
16.
16.
Crevna
A játék kifejezetten élvezetes és hangulatos, gyakorlatilag beszippantja a játékost, nagyon jól áll neki ez az rpg-s vonal,a város kihalt ugyanakkor mégsem, a környezet kifejezetten változatos tud lenni. Viszont a történet vezetés erősen B kategóriás, a játék elején a karakter alkotása kifejezetten nevetséges nagyon minimális választékkal rendelkezik, és még az is kérdéses hogy az ingyenes dlc-kel mi jön be, hosszú távon megtudja-e tartani az embereket. Személy szerint túl gyorsnak érzem a karakter fejlődést. Legalább annyi de inkább több órát bele lehet ölni mint a legtöbb mai game-be, de a stílusából fakadóan szerintem az ember folyton várja várja az új küldiket, esetleg város részeket aztán hogy ebből mi lesz az majd a jövő zenéje, így attól még tartózkodnék hogy ajánlgassam bárkinek,
15.
15.
Caleon
Elképesztően jó, most voltam a Dark Zone-ban először és valami brutál volt! :-)))

Még egy kis motyót is sikerült kijuttatnom, hála annak a néhány segítőkész alkalmi partnernek, aki velem várta a helikoptert.
Zseniális ez az egész cucc. Eleinte nagyon viszolyogva néztem, most már azt gondolom, ez a generáció egyik legjobb játéka, piszkosul eltalálták.
14.
14.
Macifasz
#4: Számomra is. Pár hete engem szinte egyátalán nem érdekelt, a bétából is kimaradtam. Aztán jöttek a haveri vélemények, elkezdtem visszanézni a játékhoz kapcsolódó videókat, belelestem pár végigjátszásba és egyszer csak azt vettem észre, hogy vonz be a játék. :-) Egyátalán nem bántam meg az érte kiadott pénzt, minden percét élvezem.
10.
10.
Yanez
#4: Egyetertek, jo jatek! Sot, kategoriajaban az egyik legjobb jelenleg! Ugyan voltak vele picit gondok, meg a szokasos Ubi politika is jelen van, de maga a jatek valoban jo.
8.
8.
s4jtqkac
#4: +1
7.
7.
PaprikaJancsi
#4: Jó játék, nincs is vele semmi gond.
5.
5.
ollie92
Na ennek nagyon örülök, de nagyon kiváncsi vagyok, hol lesz a játék fél év múlva, mikor elszáll a füstje...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...