GDC 2016: Négy perc az új Until Dawnnal

A délelőtti screenshotok után most egy hosszabb gameplay felvételt kaptunk az Until Dawn: Rush of Bloodról. Zsigeri horrorélményben lesz részünk a PlayStation VR-ral - ezt már most garantáljuk.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#21
Erről egyébként az jutott eszembe amikor pisztollyal kellett a képernyőt lövöldözni volt valami western játékom ott is egy kaptafa karakter ugrált elő tereptárgyak mögül..Egyszóval 1000-éves koncepció amit itt tálalnak csak ugye,hogy VR-re jön sokakat elvakít....De ettől még nekem nagyon nem jön be ez a primitív játékmenet...
#20
Ezek után nyugodtan jöhet a Metal Gear Solid Cart :)
#19
#18: Ugye tudod, hogy egyáltalán nem biztos az, hogy a Konami volt a ludas.
#18
Basszus eszembe jutott a sillent hills vr-on mekkora para lett volna :( .......LÉGY ÁTKOZOTT KONAMI !!! LÉGY ÁTKOZOTT !!!
#17
Törölt felhasználó
#11: "division, dying light, alien isolation, battlefield 5, stb. ilyen gamek jojjenek mar, konyorgom!!!"

Na pont hogy azok ne jöjjenek!!!
#16
hát a grafika már 50%-a visszavéve az eredetihez képest...mi az a fegyverlámpa fény????
#15
VR-élményt értelemszerűen nem fog átadni egy mezei youtube-videó, de valahogy mégis be kell mutatni, milyen lesz a játék.
Elképzeltem, hogy ez a fejemen lévő kütyü segítségével tényleg ott történik majd körülöttem, és arra jutottam, hogy a horrorok új szintre fogják emelni a fosatás fogalmát.
Amúgy a játékmenet a mozgásérzékelős move-kontrollereknek köszönhetően nem puszta nézelődésből áll majd, azt a fejedet forgatva intézheted. A kontrollerekkel lövöldözöl és csapkodsz majd.
Szerintem ebben a technológiában rengeteg a potenciál, nem hiába mozdult mindenki a VR-re. Itt nem akarnak úgy lemaradni, ahogy az okostelefonnal dobbantó Apple-hez képest a versenytársak. A SONY pedig okosan csinálja, mert olcsó a cucc, márpedig első generációs VR-re ez éppen elég lesz.
#14
Majd ezis a kinekt sorsára jut :D tök hogy ezaz benne vagy a játékba, de mit tudsz csinálni? nézelődni! hisz mást nem ad hozzá csak (közelebb kerülsz a játékhoz. Ez a kinect csak pont fordítva.
#13
Hát, a szar mint fogalom, új értelmet nyert nálam...
#12
Mi a f@sz? Ennek sok köze van az Until Dawnhoz. Rail Rambo után még mindig nyomatnak ilyen cuccokat?
#11
#8: de most tenyleg! ne az legyen mar hogy direkt a psvr-re irnak jatekokat, mert annak tenyleg ilyen masodlagos/lebutitott/egyszerubb/nemtommitirjakmegnegativot jatekok lesznek.

division, dying light, alien isolation, battlefield 5, stb. ilyen gamek jojjenek mar, konyorgom!!!

Kamgecam, csinalj valamit!!!! :D
#10
#8: aaa, tudtam hogy megbanom hogy felvettelek baratnak. olyan jo lenne most fikazni meg hogy ps4buzi meg ilyenek. de hat igy most hogy? :)

mergembe meg is veszem a division-t... hehe :)
#9
#6: ja, azt megneznem! :)
#8
#5: Pont hogy a vr-hez jó.Amúgy engem is kirázna tőle a hideg,de egészen más élményt nyújt mintha csak tévéről bambulnánk.
#7
Az viszont elég pofátlanság, hogy amit kiadtak kamerát a géphez, az ilyen játékok futtatására készült, de mivel nincs VR-d nem játszhatsz vele.
Grat :)
(Amúgy szerintem élvezetes lehet 1-2 óráig, de ha ingyen jön nem is rossz)
#6
YanezModerátor
#5: Egy interaktiv pornora ezerszer tobb vevo lenne! Elvegre az is "shooter", csak nem rail.
#5
mar a rail-shooter-tol is kiraz a hideg, 20 eve meg a jatektermekben elment, de 2016-ban? normalisabb dolgokra kene hasznalni a psvr-t.
#4
Ennek semmi köze az eredetihez. AZ UD mit rail shooter gratulálok annak aki ezt jóváhagyta.
#3
Törölt felhasználó
Kurvajó,kár hogy csak VR-s,mert azt nem tervezek venni...
De két analógos lövöldében szívesen nyomatnám :D
#2
Nagyon bejön,kis szellemvasutas móka!