Valamit bejelent az E3-on a Deep Silver

A kiadó CEO-ja, Klemens Kundratitz egy interjúban szellőztette meg, hogy valamilyen nagyobb bejelentésre készülnek az E3-on. Kundratitz az új Homefrontról is beszélt, mely szerinte sokaknak fog meglepetést okozni.

Klemens Kundratitz, a Deep Silver CEO-ja a az MCV-nek adott interjút, melyből már korábban megtudtuk, hogy a Sumo Digital fejleszti a Dead Island 2-t. A teljes interjú nemrég jelent meg, melyből kiderült, hogy a Deep Silver egy nagy bejelentéssel készül az E3-ra. Az anyavállalat Koch Media vásárolta fel anno a THQ fontosabb IP-jeit, így több cím is fejlesztés alatt állhat. A Saints Row negyedik része sikeres volt, így biztos nem akarja folytatás nélkül hagyni a sorozatot a kiadó. A Metro-játékok is jól fogytak, sőt a harmadik könyv, a 2035 szinte kiált egy adaptációért.

Az interjúban szóba került a Homefront: The Revolution is, melynek fejlesztése nem volt éppen zökkenőmentes. A béta nem igazán győzte meg a kritikusokat és a játékosokat sem, de Kundratitz szerint nagy meglepetés lesz a játék. 

6 komment - szólj hozzá!