Modderek akarják befejezni a Battlefront 3-at

Link másolása
Igazi kultuszjátékká nőtte ki magát a a törölt Star Wars: Battlefront III, melyet most egy rajongói moddercsapat szeretne befejezni. A projekt a Galaxy in Turmoil címet kapta és az Unreal Engine 4-et fogja használni.

Rengeteg látnivalót kaptunk már a törölt Battlefront III-ból, sőt év elején a félkész játék is felkerült a netre. Mivel az EA által készített új Battlefront nem nyerte el mindenki tetszését, ezért többen sóvárogva vágyakoznak a soha be nem fejezett játék után.

Van azonban talán még egy kis remény: egy rajongókból álló orosz moddercsapat, a Frontwire Studios úgy döntött, hogy megpróbálja újjáéleszteni a néhai Battlefront III-at Galaxy in Turmoil címmel. Úgy tervezik, hogy a játékba rengeteg híres pálya, helyszín és fegyver bekerül, ráadásul mindezt az Unreal Engine 4-gyel hoznák össze.

Az ambiciózus projekt ModDB-oldalát erre találjátok, a fejlesztés menetét pedig ezen a fórumon lehet nyomon követni. Bár nem akarjuk senki lelkesedését letörni, azért azt hozzátennénk, hogy a Star Wars jogai a Disney kezében vannak, és nagy eséllyel ehhez azért nekik is lesz pár szavuk.

19.
19.
Caleon
#17: Ez a lista valójában semmit nem ér. Azt látjuk rajta, hogy jelenleg 17 ezren tolják. Ugyanakkor jelenleg steam-en az XCOM 2-t pontosan 5,387-en tolják, ezek szerint az is megbukott.
18.
18.
adamsfamily
#14: Az EA-től nem is tudom mit vártunk.Jó régen nem ad ki olyan játékokat,amiken ne érződne az,hogy mennyire pénzhajhász cég.Állandó jelleggel kiadják a fél játékokat,amihez meg lehet venni majdnem az alapjáték áráért a kiegészítőket.
17.
17.
Lorem Ipsum
15.
15.
Cipo3
#13: Kíváncsi voltam állításod valóságtartalmára, mert épp tegnap vettem le a polcról egy használt SWB-t 16e-ért. De ott a boltot is meg kellett fizetni.

Rákerestem most jf-on (nem reklámozom hol)
SW battlefront a legolcsóbb akármire PC/konzol 8500Ft a legolcsóbb, de ebből 1 db van inkább 9-10e

GTA 5 a legolcsóbb akármire PC/konzol 6000Ft a legolcsóbb 3-4 van, de 7e meg rengeteg.

Szóval állításod már itt megbukott.
14.
14.
kevinbutler
Hát ez egy eléggé halva született ötlet, mégha örülnék is ha megvalósulna. Sajnos ezek a jogok elég rossz helyre kerültek, megis látszik a Dice féle Battlefront-on. Arra megy ki a játék mi az a minimum tartalom amiért még teljes árat lehet kérni, nem pedig, hogy egy minőségi, tartalmas játékot készítsenek. Aki megnézi a Witcher 3-mat tudja miről beszélek, mégha közel se egy műfaj a kettő.
12.
12.
Cipo3
DICE féle Battlefront hatalmas game. A BF1-2-t kenterbe veri.

Szimplán nulla tartalom van benne. Ez a fájó rész. Ha megjelenik a holnapi kieg csomag, akkor lesz annyi mint megjelenéskor kellett volna.
10.
10.
Lorem Ipsum
#9: Ez egy teszt, ahol a szkripteket ellenőrzik. A textúrák, modellek, animációk, hangok mind csak össze vannak hányva, egyik sem a végleges.
9.
9.
Kolompár Tarzan
Retróval minden szart el lehet adni. Ezt a fost is. 2016-ot írunk, és itt nem csak a grafika, az animáció, a textúrák a szarok, hanem az, hogy e mögé olyan tartalmat kell rakni, ami leköti a játékos. A DICE féle battlefront sem azon bukott meg, hogy szar a grafika vagy a hang, ugye?
8.
8.
adamsfamily
#7: Szerintem ha visszaadja az első 2 rész hangulatát,akkor az emberek magasról tenni fognak rá,hogy milyen a grafikája.A star wars battlefront mai napig egy olyan játék szerintem ami a mai szemmel elavult grafikájával is le tudja kötni az embert még egyedül is,ami az EA új battlefrontjáról szerintem nem lesz elmondható.
7.
7.
sanada
Ha az embereknek egy ennyire gusztustalan, 10 évvel ezelőtti szinten álló játék kell, akkor egészségükre. :D
6.
6.
Necreon
#1: A Disney-nek sok köze nincs hozzá, az EA-nél van az összes Star Wars játék készítésének joga. Ők pedig mérget vehetsz rá hogy beleszarnak a levesbe.
5.
5.
markoci555
Ha nem akarnak sz*rakodni a Disney-vel, egy ilyen Retroshock-ból ismeretes török Star Wars-t tudok elképzelni, csak most orosz lesz :D Nekem még így is kéne!
4.
4.
Giggsy
#1: Őszintén? Ismerve az oroszokat, és a nyugati termékekkel kapcsolatos szerzői jogi hozzáállásukat, magasból tenni fognak rá, hogy a Disney megtiltja-e nekik, vagy sem :D
3.
3.
dante92
Ezek az oroszok :)
Várom a fejleményeket
1.
1.
Futu-Retro
Remélem, hogy a Disney áldását adja a projektre, bár ezt nagyon kétlem. Már a legutóbbi Megtorló rajongói filmhez való hozzáállásuk is baromi szánalmas volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...