Jövő év elején jön az új Assassin's Creed-játék?

A Variety értesülései szerint 2017 januárjában jön a következő Assassin's Creed-játék, a Splinter Cell-mozifilmet pedig már most többrészesre tervezik, pedig még el se kezdték forgatni.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#9
Mert ugye bejelntették a nagy nyomásra, hogy akkor idén nem jelentetnek meg AC-t. És ez a gyakorlatban 2 hónapos csúsztatást jelent :D
#8
#4: Nem hülyék ők, a Ubi élőszereplős videóit imádják, tudják, hogy biztos a nagy nézettség
#7
UBI-t ismerve nem lepne meg.
#6
#3: Pedig jön még az az idén, majd meglátjátok xD :D

Én ráuntam erre a játékra, mint a filmeknél a sorozatokra. Nagyon kevés sorozattal taálkoztam ami 1-2 évadnál tovább is lebírt kötni.
#5
Ugye azt mondták, hogy felhagynak az évenkénti AC-vel. Közben viszont lehet, hogy kiszámolták, hogy kellene egy jól fogyó cím 2017 első negyedévébe, így mégis időzítenek egy AC-t, épp csak nem 2016-os megjelenéssel, mert azzal az ígéretüket szegnék meg.
#4
Most vagy 20000ft-ból állítják elő ezeket a filmeket és már 500 néző visszahozza az árakat vagy valaki ott nagyon tud valamit, hogy így látatlanba már sokadik rész készül..... Nehogy pofára esés legyen belőle.
Bár a korábbi Ubis game élőszereplős cuccokat nézem nem félek ettől ,azok nagyon jók.
#3
Még a kettővel ezelőttinek sem értem a végére! Hova ez a sietség megint nem arról volt szó, hogy nem fossák futószalagon az AC-kat?
#1
Törölt felhasználó
Hát pedig rohadtul nem mindegy, hogy tényleg két év után jön, vagy a szokásos egy nyúlik egy picit hosszabbra..