Folytatódik a Driveclub támogatása

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 24.
  • Hír
Link másolása
Miután a Sony a héten bezárta az Evolutiont, sok rajongó kíváncsi volt arra, hogy mi lesz a Driveclub sorsa. Szerencsére az egyik leköszönő fejlesztő elhintette, hogy a kiadó a jövőben sem mond le a versenyjátékról.

Tegnapelőtt váratlanul ért minket a hír, miszerint a Sony bezárja az Evolution Studiost. Noha a kiadó arra törekszik, hogy más stúdióknál találjon állást az érintetteknek, elbocsátásra is sor kerül. Az eset nagyon megrázta a Motorstorm- és a Driveclub-rajongókat, elvégre egy jelentős first party csapatról van szó.

Az Evolution közösségi menedzsere, Jamie Brayshaw egy Twitter-üzenetben nyugtatott meg mindenkit, miszerint a Driveclub "továbbra is élni fog a remek PlayStation-csapat által", és reméli, hogy továbbra is értő kezekben marad a játék.

Ez azt jeleni, hogy még több DLC és hibajavítás várható az autós címhez, és még a VR-változat sincs veszve, nem beszélve a második részről, de ezt csak halkan jegyezzük meg.

Brayshaw emellett azt is megjegyezte, hogy csapat azon van, hogy együtt maradjanak és valami fantasztikusat készítsenek el közösen. Paul Rustchynsky szerint is hasonló a helyzet, ő is bizakodva tekint a jövőre.

3.
3.
kamgecam
#1: Ha igazi Vr élményt akarsz akkor ne a DC-t próbált ki először hanem vagy a London Heist-et,Battlezone-t,stb. :)
Ezeket:
https://www.youtube.com/watch?v=0vrUNZR9iro
2.
2.
habo
Complete edition ebből lesz vajon ?
1.
1.
Yanez
Na azért! A VR változatra nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon mekkora élményt ad majd! Remélem maradandót!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...