Tényleg ütős lett az áprilisi Games with Gold-kínálat

Pár nappal ezelőtt a Microsoft már beharangozta, hogy nagyon ütős áprilisi Games with Gold-kínálattal fog jelentkezni. A hivatalos bejelentés megtörtént, és tényleg nem hantáztak a redmondiak.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#34
És mindez a húsvéti ünnepek alatt 200 jó magyar forintért, köszönöm az ajándékot :-)
#33
#30: Támadóbb válaszra számítottam, de úgy látszik, hogy igazam volt. Igen én is viccnek tartom a fizetős multis baromságot ha néha nem is enged játszani. És engem ez bosszant. Amikor nincs PSN vagy nem tudok multizni akkor mindig ezt mondom: "Ezért fizettem?" A Sony azt ígérte, hogy jobbak lesznek a szerverek stb... És ez néha akkor a legfájóbb ha egész héten nem toltad, végre leülhetsz elé, erre meg hiba van..
#32
#30: Azt kell mondjam egyetértek, a Sony eléggé elkényelmesedett. A plus játékok egyre hm.... szóval nem jók. Persze volt amit végigtoltam, de valószínűleg azokat nem vettem volna meg.( Talán 2-3 olyan cím volt az elmúlt egy évben ami tényleg "jól jött" ) A PSN minősége is sajnos mérföldekre van a Live-tól. Talán egy dolog amiben nem értünk egyet, az az akciók. Sok játékot 40-50 százalékkal olcsóbban vettem meg plus-os akcióban. De az MS most tényleg odatette magát.
#31
YanezModerátor
#30: Nagyon dícsérendő objektív meglátás, köszönjük! Ha a tavalyi évet nézzük, PS4-re a sok gyenge cím mellett, sok emlékezetes is helyet foglalt. Ennek az esztendőnek a negyede már lepergett, és azt kell mondjam - minden gamer elvtárs nevében - a psplus "ajándék" játékai egyelőre siralmasak. Csak azt tudom mondani, év végéig remélhetőleg még tapsolni is fogunk, legalább annyira, mint most az Xbox tulajok! Ami viszont továbbra is az előfizetésre késztet (a multit leszámítva), az az elengedhetetlen akciók, amelyek olykor a 90%-ot is elérik!
#29
#15: Ne legyél már hülye.. minek váltanál? Lassan már exkluzívjuk sincs. 720p minden játékuk, ráadásul rondábban néz ki minden rajta nem úgy mint PS4-en. Állandóan jönnek az összehasonlító videók és a One minden körben elvérzik. Dark Souls 3 1080P lesz PS4-en, 900P One-on. Ugyanez van a Metal Gear V-nél és még megannyi játéknál. Vicc ez a konzol. Ez a gold games régen semmi nem volt, a Sony már minden nagy címet ellőtt anno.
#28
SO ?! Aztakrva !:O Playit-n kipróbáltam es kibaszottul bejott ! A Ms tenyleg nagyon odateszi magat GwG tekintetében.
#26
Ez igen. Tényleg odatették magukat. Lehet Japánban nincs húsvét. :) A Heavy Rain remaster-rel vigasztaltam magam 9.90-ért.
#25
#24: Mind3 játék amit mondtál szerintem a PS4 tulajok 90%-ának megvolt.
Szóval részemről inkább olyan indie pixel ami nincs meg mint AAA ami megvan.

On
Sunsetnek örülök, gondolkodtam a vételen, de annyira nem érdekelt, így ingyé jó lesz.
#24
PS+ előfizetőként most csak ég a p*fám....
Alig várom már a kövi 2Ds Pixel indiet...
Olyan nehéz lenne egy KZ Shadowfall vagy egy Driveclub vagy The Order?
#23
#22: Dehogynem. :D Csak már rég megjelent.
#22
Na,ekkora játék ez a S.O.? Csak ez miatt gondolkodtam anno. (Ps4 vs. Xbox1) de god of war 4 csak ps-re lesz (ha lesz)...lényeg:más xbox exkluzív game nincs ami nagyon érdekelne + nemis lehet az a "hűdenagyonkomoly" game ha ingyen adják
#21
#20: =)
#20
#17: az a helyzet hogy nem azert vagyok xbox buzi mert ruhellem a ps-t. nalam az xbox az elso, de vennek en is melle meg egy ps4-et is, meg egy wiiu is elferne, na de amennyit jatszom eleg egy konzol is. na ezert nincsen pl ps-em.

azt kivanom most hogy a PS-gamereknek is jojjon fasza ingyenjatek, mint most nekunk, meg hogy az ms kapjon mar eszbe, ne nyirja ki az xbox-ot.

na hat nem aranyos vagyok? :)
#19
na ez igen! alltalaban nem nagyon szokott nalam bejonni az ingyenjatekok de most tenyleg bejott meg nekem is! :)
#18
#8: Egyetértek!
#17
#15: Hát ha a gold-ot nézzük akkor igen! Nagyon csapatja most az ms.
Bár én váltani biztos nem váltanék pont most,...(nagyon ütős lesz a ps játékfelhozatal)hanem vennék egy XO-t a Ps-em és a WiiU-m mellé, hogy az UC4-et meg a Quantum Break-et felváltva játszhassam miközben az új Zeldát csomagolom ki! =)
#16
Gratula!Egyre szimpatikusabb az ms és egyre nagylelkűbb!
A Sunset-ről pedig nagyon jókat halottam!
Remélem a sony is tesz egy gesztust a vásárlói felé és nem lesz hálátlan...
#15
Hat a PS+ sajnos biztos megint valami retroviadal lesz... Lehet itt az ideje One-ra váltani? :)