Jön az új Resident Evil animációs film

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 25.
  • Cooltúra
Link másolása
A Marza Animation Planet készíti a zombis frencsájz legújabb CGI-filmjét, a Resident Evil: Vendettát. A bejelentésre szokatlan módon a Tokyo Motorcycle Shown került sor. Hogy miért? Mindjárt elmondjuk!

A 2017-ben érkező Resident Evil: Vendetta főszereplője Leon S. Kennedy lesz, ráadásul az olasz Ducatti motorgyár legújabb kétkerekűjét is megüli benne - így már érthető, hogy miért jelentették be a filmet a Tokyo Motorcycle Shown.

A filmet a veterán Marza Animation Planet készíti a Capcom felügyelete mellett, a producere az a Takashi Shimizu lesz, akinek a Ju-On- és a The Grudge-filmeket köszönhettük. A rendezést Takanori Tsujimoto vállalta magára, míg a forgatókönyvet Makoto Fukami jegyzi. A zenei betéteket Kenji Kawai készíti.

Az első képet fentebb találjátok.

5.
5.
doma100
#4: Egyetértek. Kedvelem Leon-t sőt kedvenc karakterem de tényleg lehetne most valaki más a főszereplő mert Leon rengeteg RE-ben szerepelt már, viszont vannak karakterek akik csak három vagy négy RE-ben szerepeltek.
4.
4.
FreeKatana
Leon! Ideje lenne már mást is elővenni. Vagy mostantól vele adnak el minden RE terméket? Simán jöhetne egy Jill és/vagy Chris szereplésével készült film. Leon már kettőt is kapott a csomó játék mellett. Pihentessék a karaktert, mielőtt elhunyna végkimerülésben.
3.
3.
Seggeszkexkluzív
Az első jó volt a 2 olyan felemás lett de a filmeknél így is sokkal jobb.
2.
2.
Dreadlox
Inkább erre verjék a pénzt mint a játékokra, mert cutscenehez értenek.
1.
1.
Yanez
Nekem eddig nagyon bejöttek ezek az RE animációs csodák, úgyhogy ezt is szeretettel várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...