David Hayter: a Konami korábban is lecserélt volna

Nagy felzúdulást váltott ki a Metal Gear Solid-rajongók körében, mikor kiderült, hogy az ötödik felvonásban nem David Hayter adja majd a hangját Big Bossnak, pedig úgy tűnik, a Konami már régóta meg akart szabadulni a színésztől.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#12
Nekem bejött. Sőt bármikor visszamegyek es szorakozom kicsit.
A konami meg probàlkozhat akármivel, nekem vége a szériának és csakazértis jo emlékként kezelem.
Kojimának meg kivánom h valami jot alkosson és legalább olyan aprolékos és preciz legyen.int ahogyan ismerjük
#7
Nem az MGS3-hoz akarta Kurt Russelt?
Én úgy olvastam.
Az pedig érthető is lett volna mivel Big Boss nem Solid Snake. Hayter jó volt Solidnak, de BB-nek már az elejétől mást kellett volna.
#6
Ugyan nem volt szép Kojimától a Kurt Russeles próbálkozás sem, de azt meg tudom érteni, végtére is Snake-et róla mintázta - konkrétan a Menekülés Los Angelesből és menekülés New Yorkból filmekbeli szerepéről.
#5
Kept you waiting huh? Hayter összeforrt a karakterrel, ez nyilvánvaló. Először én is kiakadtam, de amikor megjelent az MGS V, egyértelművé vált hogy a szinkronhang a legkisebb probléma... Sutherland egyébként több mint jó, a baj a játék többi részével volt/van... Gyenge sztori, unalmas, véget érni nem akaró küldetések, stb... Ha igaz amit Hayter állít, akkor nem lehetett valami szép a búcsú. Sutherland ide vagy oda, nekem is Hayter az igazi.
https://www.youtube.com/watch?v=hgB_y71ukKQ
#3
Ezzel az mgsel csak azt érték el hogy mostmár jobban várom az új Splinter Celt.