Square Enix - jöhetnek az újabb mobilos címek?

Nem csak remekül sikerültek, de anyagilag is jól termeltek a Square Enix legutóbbi mobilos címei, a Hitman Go és a Lara Croft Go, ugyanis a japán kiadó most további öt játéka kapcsán regisztrált be hasonló domaineket.

Minden jel arra utal, hogy a Square Enix is rááll a mobilos irányra, vagy legalábbis erőteljesebb jelenléttel képviselteti majd magát ebben a szegmensben. A döntés nem lenne meglepő, hiszen a japánok legutóbbi kitérői, a Lara Croft Go és a Hitman Go egyaránt remekül sikerültek, és nem csak szakmailag, de anyagilag is elismertek lettek.

A NeoGAF egyik felhasználójának fel is tűnt, hogy a Square Enix éppen ezért már jó korán elébe ment a dolgoknak, így már most levédetett öt olyan címet, amiben szerepel a Go szó. Mind az öt levédett domain a kiadó ismertebb játékainak a nevét tartalmazza, így nem kizárt, hogy a jövőben olyan körökre osztott, logikai feladványokkal színesített mobilos kitérőket kapunk, mint a Just Cause Go, a Life is Strange Go, a Deus Ex Go, a Thief Go vagy a Tomb Raider Go.

5 komment - szólj hozzá!