Állítólag már készül a Shadow of Mordor 2

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 30.
  • Pletyka
Link másolása
Nem meglepő, hogy a Warner minden jel szerint folytatást készít a Middle-earth: Shadow of Mordorhoz. A hírt az egyik színész szellőztette meg, aki már az első részben is a motion capture-ön dolgozott.

A Middle-earth: Shadow of Mordor annak idején masszív anyagi és kritikai sikert aratott, így nem meglepő, hogy már készül a folytatás, legalábbis az egyik kaszkadőr, Lauren Mary Kim szerint, aki már az első rész motion capture-munkálataiban is részt vett. A hölgy emellett a ReCore és a Mafia III előzetesein is dolgozott.

A pontos részletek még nem ismertek, annyit viszont kihámozott a Nerdleaks oldal, hogy a játék átvezető animációit a Blur Studios készíti. Ez a csapat működött közre a Halo: The Master Chief Collection és a Sunset Overdrive filmjein is.

Sem a Monolith, sem a Warner Bros. nem jelentette még be a Shadow of Mordor második részét, igaz, utalások már voltak rá tavaly nyáron.

20.
20.
Eledhryon
Na végre alakul valami, azóta is az 1ik nagy kedvencem ... Bár örülnék ha hosszabb időre felűnne Lithariel és Torvin, és a 2 eltűnt kék mágus is (asszem mordorban veszett nyomuk talán még a játék háttér-sztorija is említi őket)
19.
19.
dcba
Mostmar ertem, nekem miert tetszett ez a jatek annyira. Mivel en ki nem allhatom a Gyuruk urat es kb barmit ami azzal kapcsolatos, sokaig halogattam ezt a jatekot, aztan amikor megszereztem egy learazason, mondvan ha szar, ennyit akkor is meger, nem birtam abba hagyni. Teljesen letaglozott a vilag, az Orkok, a brutalitas, azok a parbeszedek az orkok kozott. Igaz a jatekmenet, total szet volt lopva a Batmanbol, az Assassinbol es a Prince-bol, de vhogy jol raktak ossze. Nem ertem azokat akik rauntak, en az utolso fuszalig mindent megkerestem benne, minden acsit megcsinaltam es majd 100 oram van a jatekban es ez nalam ritka, mert altalaban egy jatek hamar unalomba fullad nalam, legtobb jatekban meg a kozepeig sem jutok el, mint pl a GTA 5 amit keptelen vagyok jatszani, mert annyira nem kot le, de a Shadow of Mordor vmi allat volt es orulok, h minimalisan kotodott a Gyuruk urahoz, mert akkor valszeg nem jatszottam volna vele.

Abban viszont igaza volt egy lenti kommentelonek, h a Boss harc verlazito volt, annyir kuzdes es kemeny bunyo utan kb nyomj le 2 gombot es achievement unlocked. Szerencsere a tundes DLC-be raktak 1 fokkal jobb final boss fight-ot.
18.
18.
patka21991
Szerintem eléggé gáz, hogy még nem adtak ki egy normális Tolkien világában játszódó játékot sem a Bfme-n kívül. A Third Age, ami a JRPG-kre hajazott, jó volt annak idején, de nagyon cső játék lett, nem lehetett bebarangolni a helyszíneket (azért nem egy FF volt). A LotR Online jó, de multi, így mégsem jött be, illetve a filmes jogokat nem birtokolják hozzá, így a látvány nem annyira megnyerő számomra (karakterek, helyszínek). A War in the North agyatlan hent lett, és a story se volt valami jó. Míg ez a Shadow of Mordor eléggé elrugaszkodott Tolkien világától (szerintem a Hobbit trilógia is bizonyos részeknél nagyon fantasy lett, hogy csak egyet említsek, Legolas, ha így harcolt volna a LotR-ben, akkor nem esett volna el Boromir az Amon Hennen...), még jobban, mint a korábban említett WitN.
Ez a Shadow of Mordor amúgy jó lenne ezzel az AC mechanikával, de akkor inkább tegyék át a helyszínt Ithilienbe (Osgiliathszal, Minas Morgullal és délen egy pici haradi sivataggal, északon meg egy pici Holt láp, DLC-ben meg jöhetne Minas Tirith, Rohan keleti része, a Fekete kapu, stb.) és kapjunk egy földhöz ragadt karaktert, mondjuk egy kószát. Máris meg lenne a Gyűrűk ura hangulat, jöhetnének a szuper zenék, a gyönyörű tájak.
Ennél jobban, már csak egy a The Elder Scrollsra/Witcherre hajazó, nyitott világú játéknak örülnék, hatalmas bejárható és gyönyörű helyszínekkel, választható fajjal, kaszttal. Tudom, hogy erre ott a LotRO, de az multi. Plusz esetleg ez az általam vizionált LotR TES kombó kaphatna egy Mount and Blade szerű csata rendszert is, az epikus és fejetlen ütközetekhez, ostromokhoz (ez a váltás egy töltőképernyős megoldással szerintem megoldható lenne).
17.
17.
patka21991
#14: Nem értek egyet az általánosításoddal.
Én ismerem az általad felsorolt műveket, olvastam is őket, mégis a Gyűrűk urára szoktam hivatkozni, ha olyan kommentet írok, mivel mindenki ismeri.
16.
16.
patka21991
#12: A többiek szerintem arra gondolhattak, hogy a zenét Howard Shore szerezhette volna. Vele nem lőttek volna mellé az tuti.
15.
15.
Lorthirash
Egyébként valóban jó lenne ha ez a rész valahol máshol játszódna.
14.
14.
Lorthirash
#8: Azért mert mindenki alapvetően a filmekből indul ki, és fogalmuk sincs arról hogy vann olyan hogy Szilmarilok, Húrin Gyeremekei, Befejezetlen regék... és még egy csomó minden ami Tolkien világához köthető.
Pl lemerném fogadni hogy itt a legtöbben azt sem tudják hogy Celebimbor volt az aki kovácsolta a 3 tündegyűrűt (Vilja,Nenya,Narya).


12.
12.
bitbandita
#11: Semmi köze a jogokhoz. Ezen a szinten az se számítana, ha sokba kerülne, mert annyiba azért nem lenne, ami ne férne bele ebbe a projektbe, meg ugye a Warnernél vannak eleve a jogok. Azért nem az lett a zenéje, mert más volt a koncepció. De ha belegondolsz, a Hobbitban is más zene szól, a GYU-ból ismert dallam csak akkor csendül fel, amikor a megyében vannak. Ez koncepció kérdése.
11.
11.
Necreon
#1: Mondjuk lehet nem kevés pénzbe kerülnek a jogok?
10.
10.
Dercsi
Nekem bejött az első rész...Nem volt vele gond egésszen a végéig :( Ott egy kicsit ledöbbentem a boss fighton...na az egy kicsit nevetséges volt...Jöhet a folytatás :)
8.
8.
Gykrizsi
#1: Nekem tetszett a játékmenet, csak a helyszínek voltak túl egyhangúak, nem volt benne semmi Gyűrűk Ura, ahhoz képest, hogy Mordorban voltunk. Nem tudom megmondani hogyan, de jó lenne olyan helyeken járkálni, mint a Megye, vagy Minas Tirith.
6.
6.
Skygameboy
Nekem nem tetszett az első rész pedig imádom J.R.R. Tolkien világát. Valahogy az egész nem azt sugallta hogy ez egy LoR , bár lehet az volt a probléma hogy azt még X360 -on toltam és ahogy hallottam az közelébe sincs a pc-s vagy újabb generációs kiadásnak. De azért remélem jön
5.
5.
BloodyDeath
Nem lenne hülyeség!! Nagyon tetszett a Shadow of Mordor.
4.
4.
BloodyDeath
Nem lenne hülyeség!! Nagyon tetszett a Shadow of Mordor.
3.
3.
Heldengeist
#1: Engem inkább az érdekel, hogy legyen változatosabb a játékmenet, hogy ne unjam meg a közepén.
2.
2.
szami777
#1: Egyetértek!
Az a fura, hogy a jogok a werner brothers-nél vannak, tehát érthetetlen miért nem használnak 1-2 filmből bevált dolgot.
1.
1.
azureknight0715
Jó legyen csak könyörgöm legyen gyűrűk ura hangulata. Hol voltak a mára már fülbemászó gyűrűk urás zenék a játékba? Nem értem hogy lehetett ekkora hibát ejteni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...