Far Cry Primal - ilyen lesz a túlélőmód

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 31.
  • Videó
Link másolása
Ha nagyobb kihívást keresel a Far Cry Primalban, akkor bizonyára örülni fogsz, hogy hamarosan élesedik a Survival mód, amivel kedvedre büntetheted Takkart. Ezen kívül bekerül a kalapba az azonnali halál lehetősége is.

Április 12-én - egy ingyenes frissítés keretében - zsákolhatjuk be a Far Cry Primal túlélőmódját, melyben a felfedezés, a craftolás és úgy általában véve a nehézség sokkal realisztikusabb lesz. Ezen kívül minden nehézségi szinten beállíthatjuk az azonnali halált, így ha fűbe harapunk, nem tölthetjük vissza az állást, az egész játékot újra kell kezdeni.

A Survival módban állóképességünk csak alvással regenerálódik, eltűnik a képernyőről a minitérkép, és jelentősen visszaesik az állatok populációja. A gyorsutazás pedig élelembe és állóképességbe kerül majd.

A craftolás sokkal hosszabb időt vesz igénybe, és sokkal érzékenyebbek leszünk a hidegre is. Az éjszakák sokkal sötétebbek, hosszabbak és halálosabbak lesznek. A megszelídített állatok is sokkal gyengébbek, mint normál szinten - és még ők is hajlamosak az azonnali halára.

A Survival mód megjelenésével egy időben a PC-sek 4K-s textúráknak is örülhetnek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...