Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Április elseje maga az aknamező az egyszeri játékosnak, ha nem figyel oda, könnyen belefuthat valamilyen vicces(nek szánt) kamuhírbe. Szokásunkhoz híven egyetlen összeállításban szemezgetünk a legjobb poénokból.

Ahogy az előző években, most sem fárasztottunk benneteket április elsején, inkább most, egy nagy adagban tudjuk le a legjobb vicceket - úgy sokkal jobban fájnak! Természetesen ez csak néhány példa a bolondok napján megjelent kamuhírtengerből, ha kihagytunk valami fontosat, mindenképpen osszátok meg velünk kommentben!

The Witcher 3: Wild Hunt - minden, amit Keszegről tudni akartál

A CD Projekt RED egy új fejlesztői naplóval kedveskedett nekünk április elseje apropóján, amelyben Keszeg kapja a főszerepet. Végre! Annyi mindent nem tudtunk még Geralt hű paripájáról, ideje volt, hogy ő is reflektorfénybe kerüljön.

Dark Souls III - kísért a VHS-korszak

A Dark Souls III új trailere ugyan már kiszivárgott a minap, ez semmit sem von le az értékéből: az előzetes a nyolcvanas évek VHS-korszakát idézi meg.

ArmA - a háború illata

A Bohemia Interactive az új ArmA-parfümmel lepte meg a rajongótáborát. Ha neked fontos, hogy a csatamezőn is jó illatod legyen, egyértelmű a választás.

Elkészült az első Proton Pack!

Who you gonna call? Nos, most már senkit, a Sony jóvoltából ugyanis elkészült a világ első Proton Packje, ezzel saját hatáskörben oldhatod meg a szellemek eltakarítását.

MMO-sítják a Hearthstone-t

A Blizzard megint beletrafált: most, hogy a World of Warcraft előfizetői tábora egyre zsugorodik, a Hearthstone pedig sikeresebb, mint valaha, a két játék ötvözéséből csakis valami szuper sülhet ki!

A Nyko új kontrollerével legfeljebb az egódat fényezheted

A Nyko új gamepadjének a nárcisztikus játékosok fognak a leginkább örülni: a kiegészítő lefotóz bennünket, ha bezsebelünk valamilyen trófeát, tapsol nekünk, kiszűri a beszólásokat és egyetlen gombbal elérhetővé teszi a rage quitet.

Versenyjátékkal rukkolt elő a StarCraft-csapat

A Maximum Novadrive ráadásul már játszható is, egy böngésző szükséges hozzá, mindössze. Kattints ide, és hajrá!

Feje tetejére állt az ARK világa

Alaposan felturbózzák az ARK-ot a fejlesztők. Hamarosan a dinókat is irányíthatjuk majd (és így meglovagolhatjuk az embereket), de néhány új őslényre is számíthatunk - a gyapjas orrszarvú például instant kedvenc.

Hamarosan elindul a ChocoGo

Az Uber már most ciki, a ChocoGo a jövő! Teljes mértékben környezetbarát, ingyen Wi-Fit ígér, és ugyanúgy eljuthatsz vele bárhova, mint a konkurens szolgálgatásokkal.

Itt a hordozható Splatoon!

Nagy-nagy idézőjelekkel természetesen, merthogy az alábbi képen látható Splatoon-standot tényleg lehet tologatni ide-oda, de annyira kényelmesnek azért nem mondanánk. Egy ilyen kioszk egyébként négy játékost tud fogadni egyszerre, de a Nintendo szerint érdemes mindjárt kettőt venni belőle, és akkor mehet a móka nyolc jelentkezővel is.

Energiaital-gyártásba kezd az NVIDIA

GeForce GTX Energy néven dobja piacra az első energiaitalát az NVIDIA. Alig 980 milligramm koffeinnel...

Randiszimulátorral erősít a Worms-sorozat

A Hatoful Boyfriend óta tudjuk, hogy a játékosok szeretik a randiszimulátorokat - legyen az bármennyire is elborult. Szerencsére a Team 17 is lát lehetőséget a zsánerben, ezért be is jelentette a Worms: Dating Revolutiont, amely Virtual Boyra is megjelenik majd. Ha valakit érdekel, Super Sheeppel is lehet majd randizni!

Alaposan átalakul a Deus Ex: Mankind Divided

Jótól lopni nem szégyen, szokták mondani, úgyhogy a Deus Ex: Mankind Divided fejlesztői egy meeting során úgy döntöttek, ideje felturbózni a játék grafikáját.

Kenyérpirító a Razertől

Induljon jobban a napod, mint a többi játékosnak, egyél Razer-pirítóst! De tényleg, a perifériagyártó újdonsága menő dizájnt kapott, és még három darab USB-port is elfért rajta. (Azért itt már érzünk némi öniróniát..)

Készül a StarCraft II Balance Manager 2016

Mert ez sem olyan egyszerű feladat...

Gőzerővel szorgoskodik a Wargaming

Rendkívüli fejlesztésekről számoltak be a minap a Wargaming srácai. Fürdőkádas pályát kapott a World of Warships, a World of Tanks csatái a Holdon folytatódnak, a japán részleg pedig már elkezdte a World of Wartrains munkálatait...

11.
11.
Prax
A Deus Ex videóban az elején amikor táncolnak az utalás a Human Revolution-re. Fedezékbe vonulásnál ha egyik oldalról a másikra néztél, akkor lett ez a "tánc", először fel se tűnt.
10.
10.
Lorem Ipsum
Iden is a Gaijin csinalta a legjobbat, Warthunderben kalozhajokkal kellett loni egymast.
https://www.youtube.com/watch?v=T4cZaAgp0ko
9.
9.
PaprikaJancsi
#6: Attól még neki vicces lehet. (szerintem is baromi poén volt)
8.
8.
respectpele10
#6: Ő, nem.
7.
7.
simon 555
Mi van a WoW-os Frostdoge klánnal? :D
Szerintem az jobb volt mint a Hearthstone MMO.
http://eu.battle.net/wow/en/blog/20082129/introducing-the-frostdoge-clan-01-04-2016
6.
6.
anarchoid
#3: a cikk cime a lejobb poenok... snopa vision maximum egy 3 evesnek a legnagyobb poen ;)
5.
5.
respectpele10
#3: Az k*rvanagy :D :D
4.
4.
DerProf
Én valami olyat csináltam volna hogy csak ma 1 dollár a dark souls 3, utána bevágtam volna egy vidit az egész stábról ahogy fetrengve röhögnek az irodában. Utána meg azzal magyaráztam volna hogy mivel ők japánok azt hitték ez humorosnak számit a világ más tájain. Mondjuk én díjaznám is az biztos.
3.
3.
Levente008
Mi van a SnoopaVision-nel?
2.
2.
godach
Én is nagyon utálom ezeket a tréfákat, főleg ahogy egy két oldal egész-nap lehozza. Tavaly kegyetlen beszoptam, haragudtam is érte.
Így azonban jókat mosolyogtam a cikken. Ennek örültem, mert így van értelme legalább. ;)
1.
1.
B-Shaggy
Az IGN kiadott egy elözetest egy Május 4.-én debütáló Netflix Star Wars élöszereplös sorozatról, ami rohadt jól nézett ki. Nekem fogalmam sem volt, hogy Április elseje van, sajnos csak azután jöttem rá, hogy hoax, hogy felhájpolódtam. Az áprilisi poénok aranyszabálya, hogy nem teaselsz olyat, ami kamu, de a fanok sírnak, hogy mennyire vágynak rá. Utána pár órával fel is raktak egy vidit, hogy az apuka eljátszotta, hogy megnézette a kisfiával, aztán mondta, hogy április bolondja, a kisgyerek sírvafakadt és berohant a szobájába.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...