Henry Cavill majdnem lecsúszott élete szerepéről

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Henry Cavill Conan O'Brien műsorában elárulta, majdnem lecsúszott Suparman szerepéről, mert amikor Zack Snyder hívta, épp World of Warcraftozott, és annyira belemerült, hogy nem vette fel a telefont.

Henry Cavill és Ben Affleck vendégeskedett Conan O'Brien tegnapi műsorában, ahol a 2013-as Acélember főhőse elárulta, majdnem azért csúszott le élete szerepéről, mert amikor Zack Snyder hívta, hogy megkapta a szerepet, akkor épp teljesen belemerülve játszott a World of Warcrafttal, amiben egy nagyon fontos dungeont csinált.

Cavill elárulta, hogy mire észrevette, hogy Snyder hívta, már hiába nyúlt a telefonért, sajnos a rendező letette azt. A színész aztán gyorsan visszahívta, és azzal nyitott, hogy azért nem tudta felvenni a telefonját, mert épp életet mentett.

Henry Cavill és Ben Affleck párosát fogjuk mér egy párszor együtt látni. Legközelebb pont az Igazság Ligája első részében, ami 2017. november 17-én kerül mozikba. A folytatás pedig 2019. június 14-én mutatkozik be.

11.
11.
kopic
Kesobb visszahívta volna, oszt szevasz
... -.-
9.
9.
Extol
Ugh, micsoda hírérték megint. Én anno elb*sztam az érettségim WoW-on de azóta már felnőttem. De ha valakinek elég sok a pénze az ráér később felnőni, viszont az én történetemet megírja valaki? A játék a hibás!
8.
8.
zimonyini
#7: Tudtam, hogy valahol elrontottam. :(
7.
7.
sajttaller
#6: Igen, és amikor azt kérik a külföldi számról, hogy utalj el nekik 1000 dollárt és cserébe kapsz 100000-t, akkor utald is el nekik gyorsan, mert cserébe tuti megkapod a pénzt :)
6.
6.
gyerecske
A picsába , akkor lehet nekem is vissza kellett volna hívnom azt a külföldi számot.
5.
5.
Biztos kapott a Blizzardtól ezért a kis reklámért egy kiló tökmagot :3
3.
3.
TheBate
Ford is éppen hogy bekerült az új Star Warsba, nem vette fel a telefont és már pont utalták volna valaki másnak a 25 millió dollárt, de szerenncsére még időben visszahívta J.J.-t.
Szerintem ne a Velvet legyen az irányadó a címadásnál, szó sem volt itt lecsúszásról.
2.
2.
salaxx
Suparman... Fogjuk mér... Legalább 1szer olvasd át, mielőtt begépelted...
1.
1.
_Tappancs_
Hogy csúszott volna már le a szerepről.... Felhívják később...Ez nem valakit visszahívunk, ha nem veszi fel mást hívunk telefonos játék..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...