Júliusban jön az európai Star Ocean 5

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Star Ocean-saga ötödik felvonása, a Star Ocean: Integrity and Faithlessness, ami július 1-jén veszi be az európai boltok polcait. A bejelentés mellett a gyűjtői kiadásokról is lehullt a lepel.

Március végén hivatalossá vált, hogy nem csak Japánban, de nyugaton is boltokba kerül a Star Ocean-sorozat új része, a Star Ocean: Integrity and Faithlessness. Most már azt is tudjuk, hogy mikor, a Square Enix ugyanis megerősítette, hogy a sci-fi RPG-kaland Európában július 1-től lesz beszerezhető.

A játék az alapkiadáson túl kétféle változatban lesz még kapható, így ha rajongója vagy a szériának, előrendelheted a Collector’s Editiont és a Day One Editiont is. Előbbi egy gyönyörű díszdobozban érkezik, benne a játékkal, a Motoi Sakuraba (Tales of-sorozat, Valkyrie Profile-sorozat, Dark Souls-sorozat) komponálta, 16 dalt tartalmazó zenei anyagával, egy nyolcvanoldalas, keményborítós művészeti albummal, in-game cuccokat adó letöltőkóddal, továbbá a Valkyrie Profile, a Valkyrie Profile 2: Silmeria és a korábbi Star Ocean-játékok hanganyagával. Emellett kapunk egy Pangalactic föderációs személyi igazolványt is. A pakk 109,99 dollárba fog kerülni.

Az ennél jóval szegényesebb tartalmat kínáló Day One kiadás 59,99 dollárba kerül majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...