Naughty Dog: egyelőre állnak a filmes projektek

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 5.
  • Hír
Link másolása
Továbbra is óriási a kavar a The Last of Us- és az Uncharted-mozifilmek körül. Ezt maga a Naughty Dog kreatív igazgatója, Neil Druckmann erősítette meg az IGN-nek, amikor elárulta, még mindig nem láttak épkézláb forgatókönyvet.

Csak nem akar befejeződni az Uncharted-film vesszőfutása, így azok után, hogy rendező nélkül maradt a készülő projekt, forgatókönyve pedig még mindig nincs a mozinak, nem lepődtünk meg azon, hogy a Naughty Dog kreatív igazgatója, Neil Druckmann is bizonytalan abban, hogy a közeli jövőben szélesvásznon köszön majd vissza a két sikercímük, az Uncharted és a The Last of Us.

Pedig utóbbi kapcsán tavaly még úgy tűnt, hogy biztatóak a jelek - legalábbis az Uncharted-filmhez képest -, hiszen a Trónok harca Aryája, Maisie Williams is csatlakozott a projekthez, aki jó eséllyel Ellie-t játszaná a filmben. Ehhez képest az elmúlt másfél évben semmi sem történt az adaptációval kapcsolatban, Druckmann ugyanis gőzerővel az Uncharted 4-en dolgozott, így bár rég elkészült a forgatókönyvvel, annak későbbi sorsát már nem tudta felügyelni.

A már említett Uncharted-mozi se áll sokkal jobban. Ugyan a Sony 2017. június 30-án szeretné moziba küldeni Drake mozgóképes kalandját, valójában itt is áll a munka. A kreatív igazgató az IGN-nek elmondta, a Sony néha előkerül, bemutatnak ezt-azt, ők elmondják a véleményüket, aztán a stúdió megint jó időre felszívódik. Druckmann utolsó információja, hogy a projekt kapott egy új forgatókönyvírót.

Az Uncharted 4: A Thief's End május 10-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-en.

2.
2.
h.jozsa
Az milyen lenne már ha egyszer összefutnának a két univerzum karakterei....filmben vagy a játékban! :)
Last of us....Uncharted
1.
1.
dvs00
The Last Of Us folytatásra vár mindenki szerintem, nem tudom mi a fasznak kellene újabb izzadságszagú filmipari szemét, (Hitman, Max Payne, Need For Speed). Jobb is szerintem hogy nem foglalkoznak vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...