Képeken a Dreamfall Chapters: Book Five

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 8.
  • Képek
Link másolása
Hamarosan lezárul a Dreamfall Chapters sztorija az ötödik epizóddal, aminek még nincs pontos megjelenési dátuma, de a fejlesztők most közzétettek néhány képet róla.

Az epizódokra szabdalt Dreamfall Chapters története még 2012 novemberében indult egy Kickstarter-kampánnyal. Az adománygyűjtés gyors sikernek bizonyult, több mint 1,5 millió dollárt kalapoztak össze a játékra. Az első rész, a Dreamfall Chapters: The Longest Journey 2014 októberében látta meg a napvilágot.

Most már a Dreamfall Chapters: Book Five - Reduxra várunk, ám a Red Thread Games még mindig nem erősítette meg a megjelenési dátumát - a fejlesztők általában az utolsó előtti pillanatra tartogatják ezt a fontos információt.

Szerencsére látnivalókkal szolgálhatunk néhány artwork és screenshot formájában. Reméljük, csak pár hét, és átélhetjük az epikus lezárást!

2.
2.
Gorrister
Hát én csak az első epizóddal játszottam ami tényleg csak elég halványan hozta a korábbi két játék hangulatát. Mikor a második epizód csúszott akkor döntöttem el hogy jegelem a sorozatot a teljes megjelenésig. Remélem most már nem kell sokat várnom.
1.
1.
Red-E-Kamp Van
Legalább egy töredéket hozzon vissza a korábbiak hangulatából, mert eddig még nem tapasztaltam meg, hiába jártam néhány azonos helyszínen. Talán majd ha egyben mind az ötöt letudom. Ezekhez a késésekhez, -ha ezt még lehet annak nevezni, már nem is fűzök hozzá semmit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...