Kilép az Early Accessből a Don't Starve Together

Link másolása
A Klei Entertainment bejelentette, hogy a hó végén hosszú fejlesztés után végre elhagyja a Steam Early Access programot a Don't Starve Together, és megjelenik a nagyközönségnek szánt végleges változat.

Az alap Don't Starve legújabb kiegészítője után a Klei Entertainment másik projectje is lezárul. A csapat bejelentette, hogy a külön is futtatható, többjátékos módra kihegyezett Don't Starve Together április 21-én kilép az Early Accessből, és végre megjelenik a végleges változat.

A fejlesztők nagyon hálásak a támogatásért, és megígérték, hogy nem állnak le a játék pátyolgatásával továbbra sem. Még decemberben jelentették be a PS4-es változatot, ez nagyon nagy eséllyel csak a PC-s után lát majd napvilágot. A játékot megvásárolva Steamen egy extra példányt is kapunk, így biztos nem kell egyedül nekivágnunk a kalandnak.

3.
3.
markoci555
Elvoltam vele egy jó ideig, kedvenc szerveren ha volt hely, akkor keményen ráfüggtem, de volt olyan, hogy beléptem egy másik szerverre, gyűjtögettem, megtaláltam a többieket, megkérdeztem, csatlakozhatok-e, erre ők: mit tudnék én adni nekik? mondom semmi különlegeset (az alap gyűjthető dolgok voltak nálam) erre azt mondták, akkor húzzak el...
Mi a tököm értelme van az egész közös játéknak, ha a másikat elküldik? Megjegyzem ez nem egy olyan szerver volt, ahol egymás ellen voltunk.
1.
1.
KeXxX
Nemhogy inkább egy Shank folytatáson dolgoznának..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...