Már jövőre befuthat az új Tomb Raider-film

Úgy hírlik, hogy a Warner Bros. jövő ősszel küldené mozikba az új Tomb Raider-filmet, amiben a pletykák szerint Daisy Ridley alakíthatja Lara Croftot. Ha minden igaz, már a mozi címe is megvan.

A Warner Bros. a múlt héten megkutyulta picit a megjelenéseit: a Wonder Woman-film a tervezettnél hamarabb, 2017. június 2-án kerül mozikba, valamint bejelentette, hogy 2018. október 5-én, illetve 2019. november 1-jén is érkezik egy DC Comics-film - igaz, azt már nem árulta el, hogy pontosan melyek ezek.

És itt jön a lényeg: kiderült, hogy 2017. október 6-ra is készül egy mozival, ez pedig a Heroic Hollywood értesülései szerint már az új Tomb Raider-film lehet. Az alkotás a domainregisztrációk alapján The Tomb Raider címmel mutatkozhat majd be.

Egy ilyen névválasztás tulajdonképpen nem lenne meglepő, elvégére a készítők bevallottan rebootban gondolkodnak, amely inkább a 2013-as Tomb Raider-játékot idézné. Ennek megfelelően maga Lara Croft is fiatalabb lehet, mint az Angelina Jolie által alakított karakter, úgy hírlik, a Warner az új Star Wars főszereplőjét, Daisy Ridleyt nézte ki magának a szerepre.

17 komment - szólj hozzá!