Már jövőre befuthat az új Tomb Raider-film

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy hírlik, hogy a Warner Bros. jövő ősszel küldené mozikba az új Tomb Raider-filmet, amiben a pletykák szerint Daisy Ridley alakíthatja Lara Croftot. Ha minden igaz, már a mozi címe is megvan.

A Warner Bros. a múlt héten megkutyulta picit a megjelenéseit: a Wonder Woman-film a tervezettnél hamarabb, 2017. június 2-án kerül mozikba, valamint bejelentette, hogy 2018. október 5-én, illetve 2019. november 1-jén is érkezik egy DC Comics-film - igaz, azt már nem árulta el, hogy pontosan melyek ezek.

És itt jön a lényeg: kiderült, hogy 2017. október 6-ra is készül egy mozival, ez pedig a Heroic Hollywood értesülései szerint már az új Tomb Raider-film lehet. Az alkotás a domainregisztrációk alapján The Tomb Raider címmel mutatkozhat majd be.

Egy ilyen névválasztás tulajdonképpen nem lenne meglepő, elvégére a készítők bevallottan rebootban gondolkodnak, amely inkább a 2013-as Tomb Raider-játékot idézné. Ennek megfelelően maga Lara Croft is fiatalabb lehet, mint az Angelina Jolie által alakított karakter, úgy hírlik, a Warner az új Star Wars főszereplőjét, Daisy Ridleyt nézte ki magának a szerepre.

17.
17.
Stranger
#16: Az új részben megmutatták, hogy miért használ dupla pisztolyt? Azt tudom hogy az előző végén megkaptuk fél perc erejéig, de úgy láttam az újban is inkább nyilazgat mert fuck logic.
16.
16.
PaprikaJancsi
#8: Az volt a jó, hogy akkor tudtuk meg, mióta is van nála dupla pisztoly.
15.
15.
Seggeszkexkluzív
#8: A dupla pisztoly a játék vége után elérhető, valamint a bossnál az utolsó pár percben.
14.
14.
respectpele10
Csak ne a Star Wars-os csaj legyen. Camilla Luddington kinézetre tényleg jó lenne, de mint színész, nem tudom mennyire lenne jó.
13.
13.
lilbilly
De miért nem Camilla Luddington? -,-"
Jól is néz ki, színész is, és nem mellesleg róla mintázták az új Larat....
12.
12.
Caleon
Summer Glau esetleg?

http://www.scifinow.co.uk/wp-content/uploads/2013/07/87561_summer_glau39_122_76lo.jpg
10.
10.
Ra1D3n
#9: Csak sajnos tehetségtelen. Eddigi szerepei nem győztek meg, volt egy jó szerepe a wall street farkasában, újabban meg a szar poénjait hallani a suicide squad trailerekben, amik még csak nem is viccesek. A teste fasza, de amúgy meg nulla. Mondjuk egy Tomb Raider szerepre nem biztos, hogy elvárás, hogy valaki tehetséges legyen...
9.
9.
ollie92
Margot Robbie sokkal alkalamasabb lenne, neki LARA teste van, Ridleynak csak arca...
6.
6.
Effecta
A fiatal Lara-nak sem voltak húde nagy dudái a Tomb Raider-ben. Ha jól el tudja játszani, akkor nagyon jó színésznő, mert Rey és Lara szöges ellentétei egymásnak.
4.
4.
Perseus84
Gond kitomni oket? Egy kis szilikon a melltarto moge es maris nagyobbak a dudak. Ezert menjen beultetesre?
1.
1.
PaprikaJancsi
A feje kiköpött Lara. (Más már annyira nem)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...