Quantum Break - a Microsoft nagyon elégedett

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 11.
  • Biznisz
Link másolása
Nem csak a briteknél, de világszerte is kiváló eredménnyel nyitott a vegyes pontszámokat kapott Quantum Break. A Microsoft tájékoztatása szerint a Remedy játéka minden idők legjobban rajtoló Xbox One-játéka lett.

Hiába a vegyes kritikai fogadtatás és a nehézkes PC-s rajt, a rajongók így is azonnal rávetették magukat a Remedy legújabb játékára, a Quantum Breakre. A számok pedig önmagukért beszélnek, a játék ugyanis nem csak az Egyesült Királyság eladási toplistáját hódította meg, de világszerte is olyan számokat produkált, amire a Microsoft is nagyon büszke.

Ezt nem mi mondjuk, hanem maga a redmondi vállalat. A cég ugyanis egy sajtólevélben jelentette be, hogy a Quantum Break az Xbox One legjobban nyitó vadonatúj IP-je lett. Ahogy Jon Edney fogalmazott, nagyon boldogok, hogy a rajongók és a kritikusok is jól fogadták a játék nyújtotta szokatlan koncepciót, amit az is jól bizonyít, hogy minden korábbi elvárást felülmúlt a Quantum Break.

Pontos adatok még nem ismertek, de amíg azok befutnak, fusd át, mi mit írtunk a játékról!

67.
67.
sasncore
#66: Quantum Break (Gamekapocs)=
Show Must Go On
66.
66.
logic5
65.
65.
godach
#43: Bár csak ilyen szépen fogalmaztam volna meg amit akartam, mint most te.
Talán nem lett volna ekkora botrány, mert nem állt szándékomban ezt kezdeményezni. Mindegy is... a lényeg itt van.:
"neki ugyanúgy rosszul esik, ha flémeled, mint mondjuk neked, ha valaki a Division-t fikázza (bármilyen okból). Nem az számít, hogy "kinek van igaza", hanem hogy a játék megtalálja-e a célközönségét, akik az élményért megbocsátják a hibáit."
64.
64.
delphijos
Látom a végén azért suhogott a kaszás rendesen. :)
63.
63.
Hardy
#59: Ugyanez az én véleményem is :)
59.
59.
ssemtexx
Szép és jó, de 70 €-t nem ér meg egy 6 órás játék amiben rád lőnnek 60 töltényt és neked semmi bajod, sebzés, vér, ez talán idegen a Microsoftnak :D
53.
53.
Caleon
#47: Hát mondjuk a személytelen fórumokon valóban elveszik a hangsúly, testbeszéd és mimika... Valószínűleg még egy poén is sokkal rosszabbul sül el itt. De ez a kritikára is igaz. Megemlítek egy apróságot mondjuk, a másik meg rögtön azt hiszi, hogy baseball-ütővel estem a kedvencének...

Amilyen vitákba itt néha magam is beleszaladtam, az élőbeszédben játékkal kapcsolatban egyszerűen soha nem fordult elő.
47.
47.
CitromH
#46: Én nem estem neki :D Csak leírtam a véleményem, mert ezt gondolom róla. A GK amúgyis elbírja, hiszen itt le lehet hülyézni, retardáltazni, idiótázni, és barmozni a másikat mindenféle következmény nélkül. Egyébként a lényeg kb ott van, amit most leírtál a hozzászólásod végén. Internetes kommentekben sokszor elveszik a mimika, a hangsúly, az irónia. Egy sör és egy pizza mellett valóban sokkal több mindent meg lehet beszélni, amit itt nem.
39.
39.
Caleon
#36: Miért kéne magyarázkodnia? Szóra sem érdemes baromságokat írtál róla. Ő a játékot oltotta, te meg nekiálltál személyeskedni.

A QB PC-s állapotához elég csak megnézni, hogy áll a Metacritic-en. Én MS helyében nem lennék olyan elégedett, hanem sűrűn bocsánatot kérnék ezért a port-ért.

Mellesleg viszont nekem a mai napig nagyon tetszik, amit az One-s verzió mutat. Ritkán nézek gameplay-t youtube-on (csak ha vásárolni akarok és még nem vagyok biztos a dolgomban), de a QB határozottan tetszik nekem.
38.
38.
ADMlN
#26: Ezzel egyetértek, HUNRovánál sokkal nagyobb gondok vannak mint egy kis fanboyság, bár az nem segít az imázsán, hogy rendszeresen lejárató kampányba kezd a nagyobb Xbox megjelenéseknél. De komolyan, a Tomb Raidert már trailer alapján fikázta, csak ott pofára esett mert kiemelkedően jó játék lett, azóta inkább megvárja amíg megjelennek.

#27: Tényleg jó játék. Persze messze nem Last of Us szinten jó, de jó. Korántsem érdemli azt a fikamennyiséget amennyit Rova szór rá. Ha megnézed az itteni kommenteket, rajta kívül más nem nagyon szólta le.
37.
37.
CitromH
#36: a "fogsz" kimaradt. A megfelelő helyre gondold oda.
33.
33.
CitromH
#23: Teljesen feleslegesen írod le ezt. HUNrova egy kanapéhuszár, aki mindent jobban tud mindenkinél. Valószínüleg erősen antiszociális, és 34 évesen sem önfenntartó. Kapcsolatban sem lehet(lehet sosem volt), mert itt tölti ezen a retek oldalon minden idejét, és mondenhol hinti okosságait. Túl komolyan is veszi magát. Az életben való súlytalansága miatt, itt próbál kompenzálni. Az ilyen emberrel felesleges kommunikálni.
31.
31.
p3ti
Nem kell ezt túl rejszolni. A játék egy új IP és mivel mindenben ÚJ ezért van hová fejlődnie. Örülök hogy pozitívan fogadták a gamerek,így legalább lesz folytatás ahol remények szerint megfogadják a kritikát és jobbá csiszolják a játékot - ennyi. Nem tökéletes,de közel sem annyira középszerű mint ahogy itt sokan próbálják torzítani.
30.
30.
PaprikaJancsi
#29: Majd valamikor kitörli egy admin a másodikat?
Thx
29.
29.
PaprikaJancsi
#23: HUNRova egy nagyon megkeseredett személy. Ez tény. Ilyen emberek vannak, előbb látják meg mindenben a rosszat, mint a jót.
28.
28.
PaprikaJancsi
#23: HUNRova egy nagyon megkeseredett személy. Ez tény. Ilyen emberek vannak, előbb látják meg mindenben a rosszat, mint a jót.
27.
27.
kamgecam
#15: Nem játszottam vele,nem tudom hogy bitang jó-e.Nekem nagyon tetszettek az előzetesek és ezt meg is jegyeztem az QB cikkeknél,de a lelkesedésem picit lelohadt a videókat és a kritikákat nézve.Persze lehet csak elfogult vagyok...
Viszont az új Gears 4 trailer-e valami brutális.Lehet amiatt szerzek Xo-t?Nem tudom, de a QB bár jó kis játék lehet nem kiemelkedő és nem győzött meg.
Gears 4-et csekkoltad?Rég láttam ilyen jó hangulatú előzetest!
26.
26.
kamgecam
#15: Hát szerintem HunRovának ha az lenne odaírva hogy ps only akkor is osztaná a játékot.Nála ez nem mérvadó.
25.
25.
Attaca
A játék nagyon jó, megéri a pénzét, nekem eddig műfajteremtő. Mondjuk a scifi, meg azon belül is az időutazás nekem mindig is egy nagyon érdekes és kimeríthetetlen témakör, de itt abszolút leköt a történet.
20.
20.
logic5
#19: Hozzá tenném a PC-s porttal semmi gond.. Legalábbis nálam... Kiváló játék, nekem IS nagyon tetszik. Nehezen indul, de utána kárpótol rendesen! (hiányzik az a szerkesztés gomb...)
15.
15.
godach
#13: Lehet hogy a köpködéstől messze, de az elfogultságtól nem.
Lényegtelen, nem fogok vitát nyitni, viszont (Sajnos és ezt nagy betűvel írom) nekem is kezd az az érzésem lenni, hogy ez a játék azért nem (hogy is szoktátok mondani? Csodálatos... Bitang Jó...) mert nem PSonly van elé írva.
Sajnálom, de nekem meg ez a véleményem úgy bő három-négy hete.
Pedig aztán én tényleg nem vagyok sem pcmaster sem xboxbuzi sem.
14.
14.
Codehook1337
En mar ketszer kitoltam egy achi hianyzik. :D 970/1000. Nekem nagyon bejott a jatekmenet gondolok itt a lovoldere ami keves benne lehetne 2x ennyi. Persze ettol fantasztikus elmenyt nyujt de ugy tobb vegigjatszast is megerne. Igy en eladtam a divisionel egyutt. Igy 2ezret buktam a ket jatekon osszesen (de beljebb vok az AW-el) azszem annyit megert mind2. (Division megvan batyamnak is szal ha megunja elkerem tole es tolom tovabb :Ddd). Talan egyszer ha olcsobb lesz ujra megveszem a qb-et ha lesz hozza kieg vagy dlc.
13.
13.
kamgecam
#10: Szerintem a köpködéstõl azért messze áll, a kommentje. A véleményét írta le.
12.
12.
kopic
Örülök, hogy jól nyitott !
3.
3.
crytek
PC-s adatokra kíváncsi lennék 100-200 db tuti fogyott a tesztoldalaknak :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...