Mirror's Edge: Catalyst - jövő héten indul a béta

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts megerősítette, hogy jövő héten rajtol el a Mirror's Edge: Catalyst korábban beharangozott zárt bétája. Az ötnapos próbakörben viszont nem csak a multiplayer módot, de az egyjátékos szekciót is kipróbálhatjuk.

Ha korábban regisztráltál a próbakörre és még fel is iratkoztál az Electronic Arts hírlevelére, akkor április 22-én, vagyis jövő héten pénteken kipróbálhatod a Mirror's Edge: Catalyst zárt bétáját. Akik csak simán regisztráltak az eseményre, azok egy nappal később, április 23-án húzhatják fel a nyúlcipőt. A próbakör ötnapos lesz, így április 26-án ér majd véget.

A játék minden porcikáját kipróbálhatjuk majd, kezdve az aszinkron multiplayer móddal és az egyjátékos kampánnyal, amelynek fő- és mellékküldetései közül is játszható lesz valamelyik a bétában.

Ami az online módot, azaz a Social Playt illeti, ahhoz érkezett egy fejlesztői napló. Ebből kiderül, hogy az ilyen kihívásokban az lesz a feladatunk, hogy minél gyorsabban eljussunk A pontból B-be, közben pedig a térképen láthatjuk barátainkat, azok időeredményeit. Becsatlakozni nem lehet hozzájuk, csak versengeni az ő eredményeikkel. Emellett kihívásokat is létrehozhatunk majd. Ehhez elég lesz kijelölni a városban a kezdő- és végpontokat, az így megalkotott akadálypályát pedig megoszthatjuk a közösséggel.

A Mirror's Edge: Catalyst május 24-én érkezik, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A béta is ezeken a platformokon lesz majd játszható.

További videókat errefelé találtok.

9.
9.
PrimYaz00
Imádom, amikor 1 kontrolleres balfaszt kell néznem, aki éppen PC-n játszik 1 fps játékot, zseniális, hol találják ezeket? :D
Nem értem miért nehéz olyat találni, aki talán játszott is az előző résszel...
4.
4.
mnmn1
#2: Hát igen; BattleBorn, Doom és most ez :) De én speciál ezt a játékot tényleg várom, nem csak azért töltöm le mert ingyen adják.
2.
2.
McDuff
Betas...Betas everywhere
1.
1.
Gabesz202
Hurrá végre itt van!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...