Végre bemutatkozott a MercurySteam új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Eddig kellett várnunk a Castlevania: Lords of Shadow mögött álló csapat bejelentésére: új játékuk, a Raiders of the Broken Planet még idén megjelenik, és erősen épít majd a többjátékos módra.

A Raiders of the Broken Planet PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül, a számítógépes változat bétatesztjére pedig már lehet is jelentkezni. A spanyolok fejlesztése az általuk kitalált Multiplayer Online Asymmetric Adventure (online, aszimmetrikus multiplayer kaland) kategóriát erősíti, és egy távoli bolygón játszódik, ahol az Aleph nevű különleges anyagért küzd a galaxis söpredéke.

Hogy pontosan mitől lesz aszimmetrikus a játékmenet, azt még nem részletezték a srácok, de abból kiindulva már találgathatunk, hogy két oldalt képviselhetünk majd, a bolygón élő fosztogatókat vagy a kívülről érkező támadókat. A harc során a lövöldözés és a közelharc is fontos szerepet kap, és az ígéretek szerint gondolkodásra is szükségünk lesz.

Habár a Raiders of the Broken Planet érezhetően a többjátékos módot tolja előtérbe, szerencsére az egyjátékos kampány sem marad el. Ez epizodikus formában jelenik majd meg, és állítólag nagyon olcsón fogják kínálni az egyes felvonásokat.

A Raiders of the Broken Planet mögött nem áll kiadó egyébként, független fejlesztésről van szó. Az első képeket a galériánkban találjátok meg róla:

10.
10.
Necreon
#9: A CoD kampányok, azok tisztességesek. Tisztességes iparosmunkák, de nem több. Singleplayerért SOHA ne vegyél multi központú játékot.
9.
9.
zsocc-nrg
Jobban örültem volna egy hack&slash vagy sztoriközpontú RPG-nek mert az első képek, koncepciórajzok alapján nagyon tetszett. Azért remélem tisztességes kampány módja lesz.
8.
8.
Thor Vath
Pénzfetisiszta :D
4.
4.
fojesz
Szerintem itt az epizodikus kampány teljesen alárendelt szerepet játszik majd, és valószínűleg beetetés a multihoz. Játszol vele, kicsit pörög a multi, aztán amikor épp megunnád, jön egy újabb epizód, hogy visszatérj hozzá.
3.
3.
Mortis
#2: FF 7 remake, Hitman? Tudom, ez csak a Square Enix, de ha bejön nekik nem fogják átvenni más kiadók is? Ugyanez volt az AAA játékokban lévő mikrotranzakciókkal is, s lásd mennyi játékban van/ jövőbeliben lesz.
2.
2.
hedzsooo
#1: Ezt inkább szerintem a független fejlesztők, ill. a kissebb kiadók játszák meg, akiknek hamarabb szüksége van a bevételi forrásokra, lévén kissebb tőkével rendelkeznek.

Mind a GTA, mind pedig a TES játékok nagy kiadók pénze által készülnek és jelennek meg, így szerintem ott nem áll fel ennek az esélye szerencsére.
1.
1.
Mortis
epizodikus...azért remélem, hogy a GTA 6 vagy az Elder Scrolls 6 nem lesz részekre szabdalva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...