Red Dead Redemption 2 - ez lesz a térkép?

Több forrás szerint is hiteles az a térkép, amely a minap szivárgott ki és állítólag a Red Dead Redemption 2 világát ábrázolja. A képről több érdekesség is kiderül, így arra is találunk bizonyítékot, hogy egy előzményjátékkal lehet dolgunk.

Először a NeoGAF-re töltötték fel az alábbi térképet, amiről aztán a Techradar írta azt, hogy valódi lehet - az ő rockstaros forrásai legalábbis megerősítették ezt. 

Ez alapján a Red Dead Redemption 2 helyszíne az első játék területeitől északra lesz, és két ismerős régiót járhatunk majd be újra - úgy tűnik, Great Plains és Tall Trees is vissza fog térni. Érdekesség, hogy az új rész térképén szigeteket is találunk, ami azt jelentheti, hogy hajózhatunk, esetleg úszhatunk majd.

A Techradar maga is megerősítette azokat az infókat, miszerint a Red Dead Redemption 2 egy előzmény lesz, erre utalhat az is, hogy Great Plainsben még nem épültek ki a vasútvonalak. Említésre méltó, hogy találunk egy New Bordeaux nevű várost is, ez azért érdekes, mert itt játszódik majd valamivel később a Mafia 3 - talán lesz kapcsolat a két játék között?

Akárhogy is, mindez csupán pletyka, a Take-Two bejelentéséig kezeljük fenntartásokkal az itt leírtakat. Ha minden igaz, a Red Dead Redemption 2-t az E3-on fogják bemutatni.

Korábban a Techradar szellőztette meg egyébként, hogy már készül a GTA hatodik része.

13 komment - szólj hozzá!