System Shock 3 pletykák

  • Írta: Daks
  • 2006. június 18.
  • Pletyka
Link másolása
Januárban már beszámoltunk róla, hogy az EA levédette a System Shock 3 nevet, most pedig a fejlesztésekről érkeztek apró hírek.
Januárban már beszámoltunk róla, hogy az EA levédette a System Shock 3 nevet, most pedig a fejlesztésekről érkeztek apró hírek.

A Game Informer magazin legújabb számában olvasható, hogy az Electronic Arts ezúttal nem az eredeti fejlesztőre, az Irrational-ra bízta a munkálatokat, hanem egy belsős csapatot kért fel a játék elkészítésére. A megtiszteltetés a The Godfather-t is készítő csoporté lett, akik állítólag már teljes gőzerővel munkálkodnak a System Shock 3-on. Reméljük hamarosan bejelentik a játékot, mert már nagyon izgatottak vagyunk! :)
8.
8.
Karidzs
Remélem hozza a SS2 feelingjét...annak idején volt olyan este hogy nem mertem vele játszani. Shodan nem halt meg a második rész végén....
7.
7.
Halfer
Én is abban bízom, hogy nem jut Godfather sorsra. Egyetértek, hogy a hangulat megvolt, bár később a játék monotonitása tönkretette, ahogy a technikai megoldások is :/
5.
5.
Chocho
A The Godfather nem lett rossz, de nem tudom, ebből mi lesz. Sebaj, ott a Bioshock. :)
4.
4.
lewton6
a hangula első pillantásra engem is megfogott, de aztán az egész játék állandó monotonitásba bukott át, és elveszettt a varázs. A technikai kivitelezésről már ne is beszélve.
3.
3.
Roly
pontosítanék: a godfather egy jó hangulatú, de pocsék kivitelezési játék volt. én szerettem, de zt inkább 3 éve adftam volna ki így.
2.
2.
b1csab1
Hat pedig a Godfather az egy jo gamre vot utyogy remenykedhetek mosmar hogy ez is jo lessz
1.
1.
lewton6
nah, ha az SS3 is olyanra sikerül mint a godfather, akkor mehetnek a búsba...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...