Brit toplista: látványos rajtot vett a Dark Souls III

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 18.
  • Toplista
Link másolása
A brit játékeladási toplista élén nyitott a Dark Souls harmadik része, ami óriási öröm a készítőknek, ez ugyanis még nem jött össze a sorozat egyik tagjának sem. A Quantum Break viszont kihullott a legjobb három közül.

A Dark Souls a harmadik, a Dark Souls II pedig a második helyen kezdett annak idején, úgyhogy óriási hír a Bandai Namco számára, hogy ezúttal összejött az első helyes rajt a szigetországban. A játék eladásai eddig 61 százalékkal múlják felül az előző részét.

Az ezüstérmet a The Division szerezte meg (úgy tűnik, a britek nem tudnak elszakadni a fertőzés sújtotta New Yorktól), míg a dobogó legalsó fokára az EA Sports UFC 2 állhatott fel - meglepő módon, tegyük hozzá, így a Quantum Break is kiszorult a legjobbak közül.

  1. Dark Souls III
  2. Tom Clancy's The Division
  3. EA Sports UFC 2
  4. Quantum Break
  5. DiRT Rally
  6. Far Cry Primal
  7. FIFA 16
  8. Call of Duty: Black Ops III
  9. Grand Theft Auto V
  10. LEGO Marvel's Avengers
  11. Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2
  12. Star Wars: Battlefront
  13. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
  14. LEGO Jurassic World
  15. WWE 2K16
  16. Minecraft: Xbox Edition
  17. Minecraft: Story Mode
  18. New Super Mario Bros. U + Super Luigi
  19. Minecraft: PlayStation Edition
  20. Disney Infinity 3.0
28.
28.
arcadia
#26: Katonás --->akarom mondani katanás
27.
27.
arcadia
#23: Nincs benne sajnos de azért emészthető:)
26.
26.
arcadia
Jól sikerült! Én is egyből azt éreztem, hogy bb,ds,ds1 keverék;) már a harmadik körben vagyok első kettő mágus most pedig egy fürge kezű katonás csajszi masszív dex bildel:) lassan elérem a chaos blade fegyvert ami igen jól fog jönni:D

Ajánlom minden rajongónak mert tényleg nagyon hangulatos!
25.
25.
Juha
Nekem a DS2-ben tetszett, hogy mindenki azt hitte, mekkora könnyítés, hogy x halál után nem születnek újra az ellenfelek, aztán szép lassan mindenkinek leesett, hogy mekkora szivatás ez valójában :-)
23.
23.
PAtr0n
#22: Ne már, nincs benne páncél tuning? Kár, nem is értem miért vették ki.
A DS2 miért kalap kaki? Nekem is jobban tetszett az 1, de simán jó a 2 is, csak nem alkot akkora egészet mint az 1, kicsit összecsapottabb.
22.
22.
Krezy
#7: En a Ds2t eladtam mert egy kalap s..r. .
,Demons Soulst es Dark Souls 1et imadtam (Legfokepp DS1et)
Bloodborne is bejott :) De számomra a Ds3 mindet felulmulta,nagyon osszetett palyak vannak benne :D tele rengeteg titokkal,rengeteg cuccal stb.. Amit hianyolok a jatekbol az egyedul a pancelok fejlesztese..az sajnos kimaradt de viszont itt is kell az a franya havel gyuru mert nem lehet rajtad am akarmennyi cucc ha ugralni akarsz ;) halistennek nem vettek ki az equip loadot!
20.
20.
Wyatt
Sziasztok! Aki már játszott vele, a mentési rendszer milyen ? olyan semilyen mint a Bloodborne-ban volt ?
19.
19.
azureknight0715
A játék atmoszférája egyszerűen tökéletes. Sötét nyomasztó és félelmetes. Pár nappal ezelött még a játék elején eljutottam az erdős részre ahol ezek a madárszerű teremtmények voltak és hát alapból parásak voltak de mikor közelebb mentem hozzájuk akkor teljesen elvesztettem a lendületemet ami addig kifogástalanul müködött. Ez nagyon kevés játék képes hozni. A hangok meg csillagos 5-ös ahogy a zene is. Pl erdős rész mikor ezek a lények üvöltöztek hát a szívem megált egy perce, jó valszeg azis rájátszott hogy max hangerőn toltam fülessel :D boss fightok zenéje meg midnegyik tökéletesen illik az adott bosshoz. Eddig talán a Pontiff Sulyvahn bossnak a zenéje tetszett legjobban amint belépsz a csarnokba ő szépen lekezd feléd sétálni és közbe elkezdi a zene felvezetni azt ami rád vár. Zene miatt megérte a kb 30 halált:D Mellesleg törten nyomom énis, de csak azért mert később szeretném megvenni majd azt a kiadást amiben az összes dlc benne van. Teljes mértékben megéri majd az árát.
18.
18.
kamgecam
#17: :)
Amikor először kipróbáltam a Demon's Souls-t,(használtan vettem Győrben pár ezresért egy no name használt videó-játékokkal foglalkozó boltban,gondolom azért volt olyan olcsó mert japán volt a game)semmit sem hallottam a játékról,sőt nem is nagyon ismerték még akkoriban, talán még meg se jelent nyugaton.

Csak azért vettem meg mert tetszett a borítója,mindig bejöttek a középkori vagy dark fantasy-s cuccok.Betettem a ps3-ba a játékot és tátott szájjal mélyedtem el a világában,egészen addig amíg,...Ó én naív balga barom.Halál,halál halál.
Rettenetesen frusztrált lettem,nagyon tetszett csak nem tudtam vele játszani.(persze akkoriban nem is nagyon játszottam ekkor kezdtem ismerkedni úgy igazán a videó-játékokkal, és utána lett igazán a hobbim)Annyira felhúzott ez a gyönyörű de kegyetlen démon,vagy angyal nem is tudom hogy majdnem kivágtam a szemétbe, de gondoltam egyet és félretettem.Gondoltam pihentetem.Várok.

Fél év múlva került elő újra és elszántam magamat, végigjátszom.A feleségem elmondhatná mit éltem meg akkoriban.Persze szidott hogy miért játszok ilyen hülye játékkal ha így felhúzóm magamat de a végén velem együtt izgult hogy az egyik boss-t akinek már vagy 100x-ra mentem neki legyőzzem,és,...megtörtént. Annyi életcsíkom maradt hogy nem is lehetett látni.Felugrottam a fotelből és diadalittasan ordítottam,mintha csak egy nehéz vizsgán lennék túl,vagy valami életbevágó helyzet oldódott volna meg az életemben.Sosem felejtem el azt a pillanatot azt a sikerélményt.Talán akkor éreztem hasonlót amikor sikerült kijutnom egy luxushajóra dolgozni.Pedig csak egy nyavalyás videój-átékról van szó! :D
Szóval igen egy játéknak pont ilyennek kell lennie. :O)
17.
17.
izolee69
#16: Ja es ez az igazi hamisitatlan Souls hangulat nagyon el van talalva benne... talan a Demon's Souls-nal ereztem ennyire utoljara. Valamelyik nap bejott a parom a szobaba, mikor jatszottam, allt egy darabig, hallgatta a jatek alatti szovegeket, zenet, meg gondolom nezte a kepi vilagot, es csak annyit mondott... "istenem, mennyire szomoru es nyomaszto hangulata van ennek a jateknak"... en meg csak vigyorogtam (meg szerintem a From-nal is vigyorogtak volna a keszitok, ha ezt hallottak volna), mert ennek pont ilyennek kell lennie. :-)
16.
16.
izolee69
#4: Gyakorlatilag fogtak az osszes Souls jatekot es a Bloodborne-t, kivalogattak beloluk a legtutibb elemeket, hozzacsaptak egy rakas ujdonsagot es osszegyurtak. Baromi jo lett, ha tetszettek az elozoek (foleg a Demon's Souls), akkor kotelezo darab. Meg elegge az elejen jarok (4. boss utan), de mar lassan 15 orat beletoltam, igaz minden sarkot, zugot megnezek, minden NPC-t megkeresek, probalom ezt is kiplatinazni mint a tobbit... egy darabig el leszek vele, de hat pont ez jo benne, a felfedezes. :-)

13.
13.
DarkLord
Szerintem baromi meglepő ez az első hely őszintén. Ennyire akart vele mindenki játszani? Valószínű csak ez lehet az oka, de ez így akkor már nem is rétegjáték.... ahogy Yanez is írja.

A játék eszméletlen amúgy tényleg, ennyire nem tetszett mostanában semmi. De nem értem tényleg, hogy futhatott be első helyre a tömegjátékok előtt :)

Nekem könnyed játék, de azért tapasztalatlan vagy kezdő játékosok megtalálhatják benne a rage faktort az tuti :D

(Szégyenlem is magam, hogy egyenlőre nem vettem meg csak a tört verziót koptatom, de 15 az sok érte! Viszont lesz ez még olcsóbb is, akkor kell a gyűjteménybe a "barátai" mellé majd).
10.
10.
Mortis
Quantum Break-nek gondolom sokat ártottak az itt-ott előforduló s egyre inkább szaporodó negatív értékelések. Remélem ennek hatására összeszedi magát a Remedy s elkezdenek végre filmet/sorozatot csinálni, vagy kitalálni egy olyan játékmenetet, ami nem a 10 évvel ezelőtti állapotokat idézi.
5.
5.
Yanez
"Rétegjáték" lett az első. :)
2.
2.
GODL1KE
" meglepő módon, tegyük hozzá, így a Quantum Break is kiszorult a legjobbak közül."

Szerintem nem meglepő, a DS3 elég jó lett, mert a bevált receptet folytatták. Remélem GOTY lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...