Holnap két órára leáll a PlayStation Network

Link másolása
Holnap két órára leáll a PlayStation Network karbantartás miatt. Szerencsére a játékban ez nem fog minket akadályozni, de a Store és a PSN-fiókok kezelése nem lesz elérhető.

Holnap, helyi idő szerint reggel 6:30 és 8:30 között karbantartás miatt leáll a PlayStation Network. A Store és a PSN-fiókok kezelése sem lesz elérhető, de szerencsére az internetes játékról nem kell lemondani.

Ha már be vagy jelentkezve a profiloddal (és PS4 esetében aktiválva van a konzol), akkor a fent említett funkciókon kívül minden működni fog, így az alkalmazások és a játékok nagy része is használható marad. A trófeákat is nyugodtan lehet gyűjtögetni, ha helyreáll a PSN, azok automatikusan hozzáadódnak a profilotokhoz.

7.
7.
mad hatter222
6.
6.
mad hatter222
Azta,végülis 7:30,és 8:30 között annyi ember használja a konzolt:)
Közép,általános,fő suli,emellett egyetem van.
Az éjszakás dolgozók,biztos nem vásárolnak játékot,ha hulla fáradtan hazaérnek.Aki táppénzen van,vagy kimarad a suliból,mert beteg,az pihen,és nem játékot vásárol,a nyugdíjasoknak ott az egész nap,és tudnak vásárolni,habár az időseknél nem elterjedt a ps4:),a munkanélküliek meg biztos nem fognak még többet költeni játékra...:D
4.
4.
godach
#1: Hát, ha nem híreznék akkor meg az lenne a baj ;)
3.
3.
Lackooo84
Érdekes, a twitterük szerint ma volt karbantartás.
2.
2.
lacinho01
MOST SZERVEZHETEM ÁT AZ EGÉSZ ÉLETEMET !!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...