Nintendo NX - rengeteg játékkal játszhatunk majd

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 20.
  • Pletyka
Link másolása
A legtöbb pletyka eddig csak a Nintendo NX képességeiről szólt, arról viszont semmit nem hallhattunk, milyen vagy mennyire erős játékkínálattal rajtol el a gép. A mindig jól értesült Emily Rogersnek most már erről is vannak információi.

A Nintendo Wii U mindig is azért szenvedett az előző generációban, mert nem igazán jelent meg rá játék. Hiába voltak innovatív megoldásai a gépnek, a visszafogott teljesítménye miatt a külsős fejlesztők úgy érezték, nem éri meg nekik, hogy húzócímeiket a Nintendo új platformjára is elkészítsék. A kiotóiak ameddig csak tudták, életben tartották házon belüli játékokkal a konzolt, de a riválisokkal szemben még így is nagyon foghíjas volt a Wii U játékkínálata.

Ebből viszont tanultak Kiotóban, így a Nintendo NX kódnéven futó új, állítólag a PlayStation 4-nél is erősebb, 4K-t is támogató konzol esetében már nem fogják elkövetni ezt a hibát. A mindig jól értesült Emily Rogers ugyanis arról írt, hogy megbízható forrásai szerint az NX esetében sokkal több lesz a belsős Nintendo-csapatoktól érkező cím. Ahhoz, hogy ez gördülékenyen menjen, a cég teljesen átalakította a fejlesztési és gyártási folyamatot, így az új stratégiának köszönhetően sokkal nagyobb hatékonysággal készülnek és jelennek majd meg a belsős fejlesztők játékai. A pletyka másik része pedig arról szól, hogy rengeteg, eredetileg Wii U-ra szánt projekt átkerült az NX-re, vagyis nem csak Wii U-ra már megjelent játékok portjait kapjuk meg.

8.
8.
Vigohouse
Ha lesz olyan jó mint anno a Wii akkor megjelenés után 1 éven belűl ott fog csücsülni a PS4 mellett. Kell,hogy legyen otthon egy Nintendo gép. Főleg a gyerkőc miatt. Kell,hogy mire felnő átérezze a Nintendo élményt!!! Remélem értitek mire gondolok. De ezt csak igazán a Nintendo tulajdonosok tudják milyen. Szóval hajrá Nintendo!!! :)
7.
7.
Yanez
#5: Szerintem jo dontes lenne!
6.
6.
zsocc-nrg
Nagyon kíváncsi vagyok már, jöhetne valami bejelentés végre. Ha tényleg ilyen erős lesz és még esetleg megoldják a visszafelé kompatibilitást a Wii U-val is, akkor engem megvesznek kilóra.
5.
5.
kamgecam
#4: Valóban nem volt hiány de ha még több fog jönni az csak jó lesz! :)
Komolyan elgondolkodtam hogy a psvr-re félretett pénzből inkább NX-et veszek.Majd meglátjuk.
4.
4.
Norbiii
Exkluzív, minőségi exkluzív játékokból nem volt hiány, de külsős játékokból, amik megjelentek Ps-re és Xbox-ra, abból igen!

NX-re jöhet kezdésnek: oldalnézetes Donkey Kong, Yoshi, Mario játékok stb...
3.
3.
jszili32
Mikor jön a boltokba ez a cucc??
2.
2.
strike19
"Rengeteg játékkal játszhatunk"
Visszafelé kompatibilitás NES,SNES,N64,GC,Wii és Wii U.
:D
1.
1.
Vigohouse
Én mint nagy Nintendo-s,hiszem ha látom. Most biztos nem lesz első napos vétel mint anno a Wii U-nál. De azért hajrá Nintendo!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...