Nintendo NX - rengeteg játékkal játszhatunk majd

A legtöbb pletyka eddig csak a Nintendo NX képességeiről szólt, arról viszont semmit nem hallhattunk, milyen vagy mennyire erős játékkínálattal rajtol el a gép. A mindig jól értesült Emily Rogersnek most már erről is vannak információi.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#8
Ha lesz olyan jó mint anno a Wii akkor megjelenés után 1 éven belűl ott fog csücsülni a PS4 mellett. Kell,hogy legyen otthon egy Nintendo gép. Főleg a gyerkőc miatt. Kell,hogy mire felnő átérezze a Nintendo élményt!!! Remélem értitek mire gondolok. De ezt csak igazán a Nintendo tulajdonosok tudják milyen. Szóval hajrá Nintendo!!! :)
#7
YanezModerátor
#5: Szerintem jo dontes lenne!
#6
Nagyon kíváncsi vagyok már, jöhetne valami bejelentés végre. Ha tényleg ilyen erős lesz és még esetleg megoldják a visszafelé kompatibilitást a Wii U-val is, akkor engem megvesznek kilóra.
#5
#4: Valóban nem volt hiány de ha még több fog jönni az csak jó lesz! :)
Komolyan elgondolkodtam hogy a psvr-re félretett pénzből inkább NX-et veszek.Majd meglátjuk.
#4
NorbiiiModerátor
Exkluzív, minőségi exkluzív játékokból nem volt hiány, de külsős játékokból, amik megjelentek Ps-re és Xbox-ra, abból igen!

NX-re jöhet kezdésnek: oldalnézetes Donkey Kong, Yoshi, Mario játékok stb...
#3
Mikor jön a boltokba ez a cucc??
#2
"Rengeteg játékkal játszhatunk"
Visszafelé kompatibilitás NES,SNES,N64,GC,Wii és Wii U.
:D
#1
Én mint nagy Nintendo-s,hiszem ha látom. Most biztos nem lesz első napos vétel mint anno a Wii U-nál. De azért hajrá Nintendo!!!!