Remedy: lassan egy éve készül az új játék

Nincs pár hete, hogy megjelent a Remedy legújabb játéka, a csapat rajongóit is két táborra szakító Quantum Break. Az élet viszont ezután se állt meg a stúdiónál, olyannyira nem, hogy már 9 hónapja készítik új alkotásukat.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#11
#9: Pontosan...
#10
Reméljük inkább közelebb lesz minőségben a Max Payne / Alan Wake pároshoz, mint a gyalázatosan szar Quantum Break-hez.
#9
Szamomra meg az elozo generáció egyik legjobb játéka. Ütős sztori, atmoszféra, jo karakterek. Emlékszem anno csupán az 576 kbyte újságból olvastam rola hireket meg a tesztet, mivel akkor meg nem volt netunk es igy egyetlen videót sem lattam ra. Ennek is köszönhető, hogy nalam maradando élményt nyujtott.
A játékmenet néha tenyleg unalmas volt, (foleg hogy 3x is vegigvittem) de azert a borzalmas kategorianak a közelében nem volt.
#8
En soha nem ertettem, hogy miert sztaroljak ennyire a Remedyt. Szerintem a Max Payne ota nem tudtak maradandot letenni az asztalra. A masodik resze meg jo volt, a harmadik mar "majd az uborka szezonban" kategoria volt. Az Alan Wake meg egyszeruen egy tulhypeolt kozepes jatek volt. Hiaba volt jo a sztori, nem vitt ra a lelek, hogy befejezzem, mert untam a jatekmenetet. A Quantum Brakerol nem tudok erdemben nyilatkozni, nem probaltam, de az ertekeleseket elnezve eleg megoszto az is...
#7
Remélem az Alan Wake 2!A Remedy a kedvenc fejlesztőbrigádom.
#6
#2: Nekem már maga a stílus sem jött be. Másfél óra után töröltem. Szerencsére valami Humble Bundle-ös 1$-os vétel volt.
#5
#2: Tipikus példája azoknak a játékoknak ahol van egy jól kidolgozott világ, érdekes történet és karakterek, de maga a gameplay fájóan egysíkú és monoton.
#4
#3: És amúgy pont ez bosszant. Nagyon jó atmoszféra. A játékban vetített sorozat ( A TV-ben) mintha a Twilight Zone-t látnám. Annyira a helyén volt minden, mint egy jó kis Stephen King vagy Dean R Koontz könyvben. Erre mégis olyan BORZALMAS dolgokat tartalmazott a játék, hogy képtelen voltam rávenni magam, hogy végigjátsszam.
Vannak ezek az RTL Winter meg CI Interactive játékok MoH technikával. Még azokat is képes vagyok végigtolni, de ezt nem....:/
#2
#1: Annyira szégyellem magam, de nekem ez az AW annyira nem jött be, hogy nagyon.
Nem csak a majd megpróbálom, hanem egyenesen tiltólistára került.
Talán a nagy hipe az oka és ezért vártam egy tökéletesre hajazó játékot.
Erre kaptam egy rettentően idegesítő valamit, amiben ha leugrok egy dobozról akkor a karakterem továbbpattan bele a vízben újra és újra.
És ez csak az egyik bosszantó hiba a nagyon sokból.
#1
Nem is tudom, mit várnék szívesebben, mint egy új Alan Wake-et! HAJRÁ